14.00

Halloj! Tisdag är det idag ja.. Igår kändes det som om min dag bara rusade förbi, kan varit för att jag jobbade 6.30-15, sen så var jag hos tandregleraren och klippte bort tråden längst bak som stack mig i kinden från tandställningen. Efter det hämtade mamma mig i kungsängen, vi åkte hem o gjorde mat och sen var det bara att ta det lugnt hemma och runt 11 somnade jag som en stock. Älskar verkligen att vara sådär trött, känns som om man somnar lite överallt, haha!
Idag är det en ny dag, tog sovmorgon till 12. När jag vaknade tog jag tag i min historia inlämning som jag i stort sätt är klar med nu, känns underbart! 
Nu så har jag ätit lite och ska snart få mitt hår slingat av syster, det behövs verkligen! 
Efter det så måste jag städa rummet och sen så ska jag ta tag i övningskörningen också. Kanske blir en liten promenad innan middagen också om jag hinner. Alltså ett väldigt fullspäckat schema idag! :) Sånt gillar jag!
Hoppas att ni har en fin dag ute i solen! :)
Två bilder till från när jag fyllde år!

Söndag

Har haft en riktig söndag idag. Vaknade upp brevid mitt hjärta som var på värsta myshumöret när vi vaknade, sånt blir man verkligen lycklig av. Vi vaknade vid 12 men gick inte upp förrän en timme senare och åt en god frukost, eller frukust, som han säger, haha. Vi tog det bara lugnt ett tag innan vi gick ut och träffade lite folk. Åkte till kungsängen för att dom skulle kunna tippa, eftersom att butiken här var stängd.
Vid 6 kom jag hem, la in ca 200 bilder på facebook från förra helgen då jag och mitt hjärta firade vår 18-års dag. Bästa helgen på länge!
Nu har jag fått jobb på halsen imorgon också, upp 5.15 för att sen röra mig mot jobbet, jobbar till 15.
Om jag ska kunna gå upp då över huvud taget så borde jag sova nu.
Tänkte lägga in nån bild från förra helgen varje inlägg så blir det inte alla på en gång! :)

Long time, no seen.

Känner verkligen att jag lägger bloggen åt sidan nu för tiden, dock för att det har varit så mycket med födelsedagar, UF-företaget, jobb och praktik. Jag känner nu att allt börjar smått försvinna och jag kanske börjar få liiite tid över till den här bloggen också.
Jag har en heeel del bilder på min andra dator som tyvärr inte internet vill fungera på, men bilderna är iallafall från min födelsedag och min pojkväns födelsedag. Mycket fina bilder, dock kanske inte så seriösa! ;)

Till alla er som snart ska fylla 18, det är inget speciellt alls med just 18-års dagen om jag får säga det själv. Har inte varit ute än o festat, det kanske är en jättestor grej, jag vet inte alls utan vi får se.
Men än så länge så har jag inte märkt någon skillnad alls utan bara varit mitt vanliga jag.

Sååå.. imorgon och över imorgon så är det praktik. Efter klockan slagit 16.00 så har jag och många andra ett underbart lov framför oss. Välförtjänat om inte annat!
Det jag ska försöka sikta in mig mest på är körkortsteorin, har ju satt ett mål för mig själv till när jag ska ha tagit det. Vi får se hur det går :)
Hoppas vi hörs snart igen!
får bli nästa gång jag har tid..


En bild från min födelsedag med två fina tjejer!

18 ÅR!

Hela dagen idag har varit min 18-års dag. En väldig speciell dag! :)
Just nu så känns det inte riktigt som om jag har blivit 18, men de märks säkert efter några dagar skulle jag tro.
Imorse så hände ingenting alls förutom att jag hade ett antal grattis-sms.
Fick träffa mitt hjärta på stationen imorse, blev överfallen av en massa pussar o en stor bamsekram. Jättegullig!
I skolan fick jag också väldigt många grattis kramar, men annars en helt vanlig tisdag i skolan.. jättesegt!
Hemma sen blev det lite stressigt, skulle hinna göra tårta och mat och äta på 2 timmar.
Glömde tyvärr helt bort att ta kort på tårtan..
Fick en hel del presenter av mormor o farmor o farfar och gudmor och från familjen.

Pengar till körkortet
Resa till London
Navelsmycke
Armband
Halsband
Mysig tröja

Har haft en underbart bra födelsedag! Tack för allt! ♥


RSS 2.0