HALLOWEEN

Två bilder från halloweenkvällen vi hade i lördags! Superkul! 
Lägger upp flera bilder senare!

HALLOWEEN



Hallååj!
Idag är det halloweenfest på g! Jag och elin ska klää ut oss till superhjjältar och ni kan ju gissa vem jag ska vara när jag la in den här bilden, haha ;)
Kommer ha så otroligt roligt! Kommer ta en massa bilder som kommer komma upp här sedan!

KM I HOPPNING

Imorse åkte jag iväg innan 8 någongång till stallet, fixade häst osv. Pratade med lite folk i stallet och därefter började tävlingen som gick hur bra som helst.
Jag var sista startande och visste att om jag ville vinna så skulle jag slå tiden 18.7 sek. Under omhoppningsrundan var det verkligen knappt jag som styrde, Smokey var så taggad!
Jag gick i mål på 18.3 sek och var klubbmästare på ponny! :D
Hur kul som helst! Har inte några bilder än men de är påväg, så fort jag får dom så kommer dom in här!

I WANNA BE

En helt underbar låt!
The last number you call late at night (said I wanna be),
The first one that you dial when you open your eyes.
Wanna be the one you run to,
wanna be the one that ain't gonna hurt you,
I wanna be yeah, I wanna be yeah..
Be the man making your girl jealous,
be the guy shuttin' down all the fellas..
whatever you need, girl, it's all on me:
soldier, your friend or your lover, girl,
I wanna be...

BILDUPPGIFT

Godmorgon!
Har haft en tyska lektion nu på morgonen och just nu sitter jag på estetisk verksamhets lektionen och har precis skickat in mina analyser till mina fem "känslo-bilder" jag har tagit. Läste MVG-kriterierna och det är på ett ungefär så jag har skriviit så man kan ju alltid hoppas lixom! :)
Snart är de lunch och sen har ja bara en lektion till, väldigt skönt!
Efter skolan idag ska jag till min pojkvän och mysa, vi har nämligen varit tillsammans 1 år och 10 månader idag, tiden går så sjukligt fort!!
Jag känner att jag för övrigt är sämst på att blogga men det är så mycket runtomkring som tar så mycket tid, just nu är det mycket fokus på skolan såhär ungefär en vecka innan höstlovet också!
Kan säga att höstlovet är mycket efterlängtat! :D

Bilder från igår när jag var och fotade veronica






TISDAG 11/10

Skön dag idag! Gick upp vid 8 och fixade mig i lugn och ro för en gång skull. Är väldigt duktig på att sova in i sista sekund annars..
Hade två svenska lektioner och en fotolektion, så det har varit ganska lugnt. Kom hem vid halv 6, har ätit och ska nu fixa lite i mitt rum. Blir så trött nu.. känns som om klockan är 9 när det är så mörkt! Jättetråkigt! :(

Lite foton från idag:





MY WEEKEND.

Vilken helg jag har haft! Känns som om jag inte suttit still en sekund.. I fredags åkte jag ju till skolan vid 12 för att skriva ett prov och köpa en present till julia och sen åkte jag hem. Var hemma en liten stund och sen så åkte jag med pojkvännen till hans kusin och grattade henne och sen så åkte vi hem till honom och sov. På lördagen var det bara att pallra sig upp ur sängen och jobba 8.30-17.00. Efter det var det bara att stressa hem och möta julia vid stationen. Vi gick hem för att fixa lite inför tjejmiddagen vi tänkte ha.
Vid 7 kom tjejerna, vi hade en riktigt trevlig kväll! Vi åt middag, kollade på bilder på oss sen 6an, 7an och 8an och skrattade en massa åt hur vi betedde oss och hur vi såg ut, och sedan kollade vi på film. Vi böt även presenter, vi har inte träffats allihopa på ett år så alla fick presenter, haha!
Hade iaf en riktigt trevlig kväll, tack för allt tjejer!!


Dehär kollaget fick alla vi tjejer av molly, hur snyggt som helst! hahaha...

Idag så vaknade jag vid 11, gick upp och försökte få i mig nått att äta, har fortfarande ont på tungan och halsen. Vet inte alls vad det där på tungan kan vara, blåsorna håller i sig fortfarande...
Vid halv 1 cyklade jag till dansen och dansade lite till och från, tog inte i massor eftersom att jag inte är frisk.
Därifrån cyklade jag och kimia till min pojke och träffade honom lite. Hon åkte sen hem därifrån och ja stannade kvar till 4 ungefär. Sen åkte jag hem och pluggade lite, typ enda gången jag har suttit still den här helgen!
Har nu ätit middag och duschat av mig, känns skönt! Har fortfarande lite plugg som återstår men funderar rent ut sagt att SKITA i det... vi får se!
Men godnatt på er!<3

KUL..

Imorse vaknade jag, klädde på mig och sen kom jag inte längre. Började må illa och kallsvettas..
Min tunga var helt uppsvullen och jag kände mig inte särskilt frisk..
Igår så hade jag blåsor på tungan som jag trodde var efter min varm choklad jag drack och brände mig på i förrgår. Men det kan det nog inte vara med tanke på hur det känns nu.. inte okej!
Jag är just nu jättehungrig och allt är kaos.. Jag är just nu hemma, ska plugga lite och så ska jag åka till skolan vid 12 för att göra ett prov och ha ett möte med företaget, hoppas på att jag mår bättre då!

SÄMST JAG ÄR.

Jag har varit sämst på att uppdatera, jag ska försöka att bli bättre men jag har haft så mycket hela tiden. Mycket i skolan, mycket med vårat företag i skolan och sen utöver det så vill jag hinna träffa annat folk också.
I förrgår tog jag bort mina gelenaglar också, ganska så skönt och bli av med dom ett tag.
Igår så var det den 5:e oktober, det betyder att det var min pappas födelsedag då. Vi firade honom, åt tårta osv.
Idag är det torsdag, har inte gjort så mycket i skolan. Har fått en fotouppgift så den ska jag också fixa.
Senare idag så ska jag rida, sen måste jag plugga också..
I helgen så har jag lite planer, på fredagen så har jag inte några planer alls nästan men kommer nog träffa pojkvännen. På lördagen är det jobb fram till 17 och sen så kommer gamla klasskompisar till mig och ska äta middag osv, mys! 
På söndagen så är det dans som vanligt och sen så ska jag plugga..
Ha en bra dag! :) <3

RSS 2.0