ÄLSKA RABATT!

Jag är jätteglad just nu! Slapp sluta halv 5 för att jag fick vara med den andra tyska gruppen som har tyska innan mig. När jag hade slutat så shoppade jag lite, hade rabatt på h&m, fick 2 bhar och en mascara för ca 350kr, Hur bra är inte det??
Nu har jag ätit middag och ikväll ska jag till pojkvännen en stund. Sovmorgon imorgon till ca 8.30 så jag överlever om jag kommer hem lite sent.

Imorgon är det tisdag, småseg dag även fast jag börjar 10.10. Men eftersom att jag slutar 16 så blir dagen seg och sådär.. Men jag får överleva.

Justeee, idag fick jag brev om att sången börjar igen och vi har fått ny lärare, hoppas verkligen på att hon är bra!
Skulle vara grymt kul om hon förstår sig på oss och sjunger sånt vi gillar o sjunga :)


Funderar på att se filmen snart, den är ju så grymt bra!


21.51

Hemma från en skön promenad, vi pratade en hel del! Länge sen jag träffade Andrea kan man säga..
Imorgon är det skola igen, alltså bara att hoppa i säng snart och sova lite grann kanske. Blir bara trött av tanken, sjukligt skönt!
Imorgon är det en låååång dag.. 08.30-16.30 i skolan. Känns som om jag kommer ha en tuff dag, man hör ju lixom.. Dagen börjar med historia, hur kul är inte det...?
Nej.. nu ska jag sluta babbla en massa tråkigt. Men ni får sova så gott! Godnatt på er! <3


BRIDESMAIDS

Hallåj! Igårkväll så skulle jag och några till åka till stan och kolla på bio. När vi åkte hemifrån så fanns det många platser kvar så vi bokade inte utan åkte bara. När vi kom fram fanns de 4 platser kvar och vi var 5... Lagom drygt. Så det blev ingen Bridesmaides för oss inte. Så istället gick vi runt i stan lite och satte oss vid vattnet och prata ett tag. Sen så åkte vi hem och jag la mig och sov.
Gick upp tidigt för att åka till jobbet imorse, 8.30-17.00. Låååång dag!
Har kommit hem, ätit tacos och pratat lite med familjen. Nu ska jag ut och gå! Hörs! <3


NEW.





Är riktigt nöjd! Gjorde dom lite kortare, valde franskt med blått glitter + blåa små paljetter :)

NAILS.

Lägger in en tidsinställt inlägg här, eftersom att jag kommer inte orka blogga när jag kommer hem ikväll/natt och kommer inte hinna imorgon bitti.
Klockan 11 har jag nämligen tid för att fixa naglarna klockan så jag måste upp runt 9 så ingen sovmorgon för mig inte... Men på söndag, då jäklar ska jag sovaaa.
Men godnatt på er, vi hörs! :)


Funderar på att göra sådär, riktigt snyggt!

FREDAG

Skodagen gick segt.. hade tre lektioner och slutade 14.20. Jag åkte direkt hem och jaa det finns verkligen skummt folk. Det var 4 "gubbar" (ingenaning om ålder..) som hade lila "dräkter" på sig som satt och drack typ cola i egna konstiga muggar och satt och rapade massor. Var verkligen inte fräscht för mig som hade dom precis bakom i nacken...
När jag kom hem åt ja lite och nu har jag och mamma varit och handlat och snart så blir det middag.
Ikväll ska jag och Sarah iväg på en ungdomskonstert, tar med mig kameran. Kommer nog bli trevligt!
Det är mellan 20-30 - 00.00 så kommer väl hem efter det någongång.
Hoppas ni också har en fin fredagskväll i det fina vädret!


EN VANLIG TORSDAGSKVÄLL.

Torsdagskväll och jag sitter här i myskläder, pratat lite med moster i telefon, suttit framför tv:n och bara tagit det lite lugnt. Ridningen gick jättebra, perfekt ridpass för att vara första gången efter sommaren. Känns som om jag inte kommer få träningsvärk just nu men man vet ju aldrig.. efter en hel sommar utan ridning så känns det lite i benen och rumpan.
Imorgon så är det fredag, det betyder HELG! Imorgon kväll så ska jag vara med en massa folk vid ett ställe här ute. Kommer bli riktigt kul! Skulle komma dit en hel del artister, bland annat Lazee.
Hoppas verkligen på att det blir en lyckad kväll! Ha det bra så hörs vi imorgon, Kraam! <3


Var och fikade med två klasskompisar idag efter skolan. Mys!

KAOS.

Idag har varit en liten kaos dag i skolan. Allt är nytt. Lärarna är inte överens vart de ska vara och vilka elever de ska ha. Schemat är inte färdigt. Lektionerna är inte planerade.
Hade skoldagen 08.30-15.30. Imorgon blir det förhoppningsvs bättre :)
Har lite sovmorgon imorgon pga att vi hade en lektion idag som vi ska ha imorgon, så får sova 1 och en halv timme mer. Väldigt skönt!
Slutar vi 16 men kommer inte komma hem förrän efter 5 någongång.. Trött tjej säger jag bara!
Nej .. ska inte prata mer skola. Blir själv förvirrad av det.. haha.
Nu ska jag ta och duscha och lite sånt. Kram på er! <3



HOS MALLAN

Sitter här hos fina vännen Malin. Kom hit vid halv 5 idag, vi har suttit och pratat en massa, ätit middag och sen tjockat oss med chokladbollar. Supergott! 
Innan jag åkte till henne så jobbade jag 08.30-13.00, rätt skönt att få jobba lite men det var helt kaos på jobbet med kassan o massa strul. Så det var rätt skönt att slippa jobba hela dagen och verkligen skönt att slippa stänga, hehe..
Imorgon är det dags för skolan igen, YEIII... Dags att ta tag i sitt liv igen, kanske börja röra på sig igen och ta bort allt man ätit under sommaren eller vad säger niii? :D Det är så jag känner just nu iaf.
Imorgon börjar vi runt 1, slutar 1 timme eller så senare, känns inte så värt.. menmen, man måste ju.
Men nu ska jag vara social, ha en fortsatt bra kväll. Kraam! <3



HÖSTVÄDER

Usch vilket tråkigt väder, hade först lite ångest över att ja hade sovit till 11.45 men när jag hörde att det droppade på fönsterbläcket så gjorde det inget. Kunde lika gärna sova en timme till men det gjorde jag inte.
Gick istället upp och det kändes som om jag hade världens träningsvärk i ryggen, efter vadå tänkte jag..? Har nog bara sovit konstigt helt enkelt.

Igår så hade vi en grillkväll ungefär 15 stycken hos en kompis, riktigt trevligt även fast vädret var skit. Man kan ha kul iallafall, vädret stoppade inte oss om man säger så. Kom väl hem runt halv 2 skulle jag tro och la mig då på en gång nästan.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra förutom att ikväll blir det en myskväll ute hos Elin på landet. Mysigt! Lite födelsedagsmys, hon fyllde år i onsdags.
Men nu ska ja ta och piggna till lite, plocka bort lite kläder från golvet kanske.. eller lägga ut dom som en matta istället över golvet? Låter mycket lättare...

I'M BACK!

Hejj! Har bytt tillbaka nu från devote igen, vet inte riktigt vad som hände med den men något konstigt var det. Har faktiskt saknat blogg.se så det kanske är dags att byta tillbaka? :)
Idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt, börjar bli snorig och jag hoppas verkligen inte att det blir värre nu när skolan börjar igen. Ingen smart idé tycker jag..
Ska även försöka fixa en ny header hit, den jag har nu är bara tillfällig men det fixar sig snart!

Jag och söta Vanessa! :)

RSS 2.0