Fluff !

Jag har precis fått mitt hår lockat av min syster, jag känner mig jättefluff nu men det är bara lite kul. Inte ofta jag har så, så varför inte?
Jag har inte tagit bild på det nu men jag har en bild från förut som jag kan lägga in.
Nu ska jag ta och vänta på att klockan ska bli mera. Kommer bilder från ikväll senare och då får ni se hela min outfit också (:


//E .


GOTT NYTT ÅR!

Hej allihopa, idag är det full fart på mig. Har städat rummet och fixat med kort. Nu ska jag följa med mamma ut med hunden och när jag kommer in ska jag duscha och fixa mig och sådär. Vid 6 kommer Julia och dom andra som kommer hit. Vi blir ca 15 stycken om jag har fattat det rätt.
Sen ikväll ska jag och Julia ta bussen till Sarah och elin och smälla raketer med dom (:
Gott Nytt År på er! <3


Jag och Julia för några månader sen (:

//E .

Grym låt och röst!



Jag säger bara; GÅSHUD!! 

Godnatt.

//E .

00.09

Sen jag skrev sist så har jag spelat GH och kollat på en liten del av A Cinderella Story. Har pratat med mamma och pappa om imorgon och fått höra ett antal gånger att jag inte får sova lika länge imorgon som idag. Blev ju väckt halv 2 idag, haha. Pappa trodde inte att jag sov på riktigt när han väckte mig.
Nu så pratar jag med Madde på msn som jag inte har pratat med på ett tag faktiskt, mysigt!
Om ett tag så tänker jag lägga mig, bajs att det inte funkar att lägga in film på min ipod, annars kunde jag lägga mig och glo på film i den .. -.-
Måste ladda rejält inför imorgon, ska bli sjukt kul! (:



//E .


30 DEC

Idag så har jag haft det jättekul. Sarah och jag hittade på en hel del saker som alltid. Vi spelade GH, sjöng, spelade pingis och pratade en massa som alltid. Sarah redigerade även en bild på mig och min Crille.
Tack gmn!<3
Vi hade helt enkelt en härlig emma och sarah dag idag (:
Nu har jag kommit hem och sådär, sitter och pratar med folk på msn och lyssnar på musiik. Nu har jag ingenting mera kul att skriva så jag skriver senare igen. Kram!



//E .


Liten och söt va man då



Jag måste bara säga att där är jag ca 7 år och ser ut som värsta busungen. Jag tycker själv att jag ser ut som Lotta i Lotta På Bråkmakargatan. Kommer ni ihåg dom filmerna? Hennes citat varje kvart ungefär var:
Dumma Mamma!!
Haha, så söt!
Idag så är det lika kallt, jag måste tydligen ta en promenad med vovven. Får väl se vart jag går, mycket kläder tänker jag ta på mig iaf. Efter det så ska jag träffa en efterlängtad Sarah, vi ska planera lite till när vi ska åka till Sälen tillsammans i en vecka den 10/1 .

//E .

- 15!

Halloj, Min dag har varit fullspäckad. Från inga planer till massor av planer, kul !
Jag gick till Molly vid 2, vi köpte godis och sen gick vi hem till henne. Spelade Wii Super mario och jag förlorade hela tiden, haha. Vid 5 gick jag hem, åt middag och spelade GH tillsammans med min lillebror. Blir bara bättre och bättre känner jag.! Sen så vid 7 gick jag till Crille och vi har spelat GH och Kung Fu Panda, haha. Det var faktiskt jättekul även fast det kanske inte låter så ; WIIIE :D. Haha.
Jag kom hem från honom för ca 20 min sen, han var gullig och följde med mig hela vägen hem. Det var typ sviinkallt om benen kan jag säga.. - 15 grader!
Nu sitter jag och äter godiset som jag och molly köpte tidigare idag, tjockis jag är! :)



//E .


29/12

Godmorgon, här sitter jag mätt och belåten. Åt nyss frukost och pratade lite med mamma,
Idag så har jag inte så jättemycket planer, nångång under dagen så måste jag träffa Crille och prata med honom lite. Det ser inte ut att vara så kallt ute, solen lyser men det är ändå -10 grader ungefär.
Har ni några planer för idag eller ska ni bara ta det lugnt? (:



//E .

I ♥ GIRLTALK

Idag så har jag gjort någonting hela dagen. Jättekul faktiskt. Dagen började hos den bästa, vi spelade GH, mobbades och hade mysigt som vanligt. Vid 6 kom mamma och hämtade mig, vi åt hemmagjord pizza och sådär. Sen fortsatte jag till Molly, vi har pratat girltalk och spelat Wii, jag är bara för bäst på det, haha!
Nu så kom jag hem för ca 20 min sen. Just nu så är jag inte ett dugg trött men vill gå och sova iaf även fast jag inte kommer kunna somna. Vi får väl se hur jag gör .. Godnatt på er iaf! :) <3


Finns här för dig, glöm inte det <3

//E .

12.58

Nu är jag uppe efter en konstig natt. Allting känns helt bakvänt, vet inte riktigt hur jag ska förklara men aja.
Jag åt nyss frukost, ute är det tråkigt väder! Ska fixa mig strax och vandra till Crille (:
Har ingenaning om vad som händer ikväll, men nånting kommer jag väl göra.
Nej, vi hörs senare istället när jag har något vettigt att säga. Kram!♥




//E .


00.39

Gokväll, nu sitter jag här. Har ont i magen, är trött, törsig och seg. Orkar inte göra nånting alls just nu.
Känner att det bästa vore nog om jag tog mig till sängen och försökte sova lite och vakna på rätt sida imorgon.
Imorgon har jag inte några speciella planer. Får ta dagen som den kommer helt enkelt (:
Good Night!


Jag och Veronica förrförra nyår.

//E .

TACOS

Nu har jag precis ätit middag med familjen. Vi åt tacos, kändes som om det var jättelänge sen vi åt det.
Vi satt och pratade lite om hur det kommer bli i vinter med skidåkningen. Vi skulle åkt upp nu till nyår med det ska bli så sjukt kallt, uppåt -30,  så vi kommer antagligen inte åka dit. Jag får iaf åka v.2 till Sälen tillsammans med Sarah. Ska bli så sjuuuukt kul !! :D Men sen så kommer vi ju åka upp på sport/påsklov och åka lite skidor.
Nu kommer Crille, vi hörs senare!



//E .

RED NAILS



Nu har jag suttit och fixat naglarna, jag är verkligen kär i röda naglar just nu. Brukar aldrig orka måla naglarna men nu när jag har köpt ett nagellack som är jättebra så gör jag det. Jag trodde inte att nagellacket som jag köpte i panik från H&M skulle vara såhär bara. Det är jättelätt att måla med, sitter kvar hyfsat länge och var inte speciellt dyrt.

//E .

27 DEC

Här sitter jag och fryser.. ser inte speciellt varmt ut heller. Åt frukost för ca 1 timme sen, skulle åkt med Crille till stan men det blev inte så. Ska träffa honom senare iaf.
Nu så funderar jag på att ta en varm dusch och sen fixa mig. Ska städa rummet lite smått också, iaf plocka undan och bädda sängen.
Kram! ♥



//E .

The Pianist

Hej, Crille gick för ett tag sen. Filmen vi kollade på "The Pianist" var bra men hemsk. Efter ett tag så ville jag inte kolla längre, de slutade med att vi satt och pratade om en massa annat.
Nu så sitter jag och lyssnar på musik, funderar på att lägga mig. Gick ju upp rätt sent idag, så imorgon vill jag inte gå upp lika sent. Vill göra nånting, inte bara vara hemma som jag var idag.
Juste! Jag fick en försenad julklapp av Sarah. Det var ett par oranga Björn Borg trosor, Tack så mycket gmn! <3'


Bild lånad från Google

//E .


Tomten Är Far Till Alla Barnen

Nu har jag suttit ett tag och kollat på filmen Tomten Är Far Till Alla Barnen som går på tv;n. Har sett den ett antal gånger så man kan den utantill .. 
Snart så kommer Crille, vi ska kolla på The Pianist. Han säger att den är jättebra så vi får väl se vad jag tycker.


Bild från igår på mig och kusinen.

//E .


GIFTS


Ipod Nano med inbyggd videokamera och högtalare


Christina Aguilera Parfymen jag längtat efter


Champion tjocktröja, (killmodell)


Mocka"jacka" från VILA, fick den tillsammans med syster



800 kr


Body Butter

Det där var lite av de sakerna jag fick. Fick ridkläder, andra kläder och lite annat smått. Tack för allting !

Nu har jag precis ätit frukost, lyssnar på musik och känner att jag måste ta tag i mitt rum. Det är väldigt mycket kaos nu kan jag säga. Julklappar överallt!

//E .


02.03



Älskar dig! <3

//E .

25 DEC

Heej Bloggen!
Idag har det varit rena rama släktträffen här hemma hos oss, där har ni förklaringen till varför jag inte har bloggat idag. Gästerna kom vid halv 3 och de sista gick för ca 30 min sen. Det var riktigt trevligt att träffa de man inte träffat på ett bra tag. Pratade med några om gymnasium och fick många bra tips kan jag säga.
Jag har en hel del bilder att bjuda på men jag orkar verkligen inte nu, skjuter på det tills imorgon.
Jag måste säga att den här julen har varit helt underbar tillsammans med släkt och vänner. Tack! <3
Nu så blir det strax sängen för min del, är väldigt trött efter dehär två dagarna. Imorgon har jag en enda plan, ska träffa Crille. Tänker inte göra speciellt många knop imorgon om man säger så.
Kram! ♥



//E .

01.20

Nu har jag kommit hem från kyrkan där det gick bra för oss. Har hunnit tittat lite noggrannare på alla fina julklappar jag fått. Kan ta kort på lite utav det imorgon och lägga in här. Jag är riktigt nöjd som jag brukar vara, fått det mesta jag önskat mig av mina nära och kära! <3
Nu börjar jag bli trött, tror att jag ska lägga mig och sova. Imorgon kommer en del av släkten hit för att fira farfars 70 - års dag. Dom kommer vid 3 så innan det så är det massvis att fixa med mat, dukning m.m.



//E .

24 DEC = JULAFTON

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Frukosten och så blev jättemysig hos farmor och farfar. Nu så har vi fixat fruktsallad, dukning och en ny sak, Laktriskladdkaka! Får se hur det smakar.
Nu väntar duschen, sen så blir det som vanligt Kalle Anka! Har alltså 20 min att fixa mig .. lyckat!
Ikväll så blir det en tripp till kyrkan också, Jag och Sarah ska sjunga, (:
Ha en jättebra julafton! Kram!


Lillebror och kusin förrförra julafton (:

//E .

GOD JUL!

Wohoooo, JULAFTON! :D Nej, jag ska inte säga nånting om julafton nu. Det blir det imorgon tror jag. Även fast det inte kommer bli mycket bloggning imorgon. Kan ju säga på ett ungefär vad som händer;
# Frukost hos farmor och farfar + gratta farfar.
# Duka och sådär,
# Kolla på Kalle Anka
# Folket kommer
# Mat i stora lass
# Tomten = julklappsöppning
# Fika

Om jag inte glömt någonting nu så ser min dag ganska fullspäckad ut,
Jag är ganska säker på att min julafton kommer bli lyckad. Jag hoppas på att allting blir bra och att alla blir glada.
Nu så ska jag inte sitta här så speciellt länge till, vill vakna på rätt sida imorgon och vara en glad Emma.
För övrigt så kom jag nyss från soffan, jag och syster har kollat på Ice Age 3, så sjukt härlig film!
Okej, det blev mycket om julafton iaf, haha.


Om jag inte skriver imorgon så får ni ha en jättebra julafton! Det ska jag ha iaf (:


//E .

Pimp My Christmas Tree!

Nu är alla julklappar inslagna och det mesta är klart inför imorgon. Syster och jag har "pimpat" julgranen med lite extra glitter. Det kommer kort imorgon på den, kameran är just nu på laddning tills imorgon.
Nu så sitter jag och lyssnar på musik och smsar lite, ska ta och hänga med lite vad min familj pratar om. Dom diskuterar julklappen till farfar. Han fyller ju även 70 imorgon, Grattis till honom i förskott!



//E .

14.27



Här sitter jag och väntar på att pappa ska hämta bord som vi ska fixa till imorgon. Jag har ingenting och göra nu så jag sitter och sjunger, as usual (:
Jag och syster pratade igår om att vi inte hade bakat lussebullar, de är ju egentligen en stor grej som ska vara med på julafton så vi får väl se hur det blir med det. Jag har inte ätit speciellt många i år heller,

//E .


23 DEC

Godmorgon, Gu va duktig jag känner mig ! Jag har redan dammsugit hela övervåningen och plockat undan kläder (igen) i mitt rum så nu är det fint där också.
Idag så är de ju dagen före julafton och jag är typ jätteglad även fast jag hatar att städa och sånt. Men .. det är ju julafton imorgon så det är bara fixa allting idag så kan man vara glad hela dagen imorgon :D
Nu så funderar jag på att äta någonting, var inte hungrig när jag väcktes av syster så jag började med städningen. 
Vi hörs senare!



//E .


23.13

Nu är granen uppe och klädd, saknas bara lite glitter som vi ska köpa imorgon.
Jag har slagit in dom sista julklapparna och det mesta är klart nu. Jag sitter nu och lyssnar på musik och smsar med folk.
Jag har målat om naglarna så att nu är dom röda igen, innan var dom flammigt röda, haha.
Jag har egentligen inte så mycket att säga. Imorgon blir det ännu mer att fixa, vi ska städa och köpa hjälpa pappa att köpa julklapp till mamma, haha. Vill försöka hinna träffa Crille men tror inte att jag kommer hinna det tyvärr ):

Bild på mig och Sarah från igår <3

//E .

AUSTRALIA

Hej, nu har jag kommit hem från Crille och ätit. Vi kollade på Australia, sjukt bra film !
Nu så är det massor att fixa till julafton, kaos!
Jag ska börja med att slå in julklappar iaf, sen fortsätter jag med .. de vet jag inte. Får se helt enkelt.
Måste hitta nånting att ha på mig på julafton också ! Usch va jobbigt allting är.
Nej, nu måste jag sätta igång så jag kommer nånvart.


En bild från igår när jag och Sarah sjöng.

//E .

22 DEC

Godmorgon, Ni anar inte hur skönt jag sov inatt. Vaknade för ca 30 min sen av att min brorsa och hans kompisar skrattade väldigt högt!
Nu så har jag precis ätit frukost, nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sen gå till Crille ett tag. Efter det så ska vi åka och köpa julgran :D Äntligen kommer det lukta jul !!
Nej, nu måste jag skynda mig lite, sov lite längre än planerat..


Kan inte fatta att det är julafton om 2 dagaaar!! :D

//E .

JULLOV!

Har inte uppdaterat idag pga många orsker. För det första så var ja i skolan, hade volleyboll turnering till halv 3, som mitt lag vann!! Sen var det bara att byta om snabbt och fixa sig och gå till matsalen för att träna, alltså vi som skulle uppträda. Jag tycker själv att det gick bra, får väl hoppas på att det lät bra också.
Vi gick till klassrummen, fick betygen; 2 G, 13 VG och 1 MVG. Nöjd faktiskt!
Efter det åkte familjen till mormor, åt middag. Sen gick jag ut för att träffa Crille och skulle hämta kameran hos daniella men det blev inte så. Hon svarade aldrig på sms.
Vi gick hem till mig och han gick nyss hem , sötnos!
Nu sitter jag och äter choklad, sjukt gott!
Nu ska jag njuta av ett välförtjänt jullov!
(Ska få bilder från idag senare, hade med mig kameran men blev inga bilder tyvärr.. )

//E .

Bryter Tystnaden



- "Jag älskar dig, okej?"
- "Mm, pusspuss, hejdå"
   Så sjukt fin låt! <3

//E .

20 DEC

Ikväll så har jag träffat Crille, vi har lyssnat på musik och sådär. Han gick precis hem, är glad att jag inte skulle gå. Det är så sjukt kallt ute! Imorgon så ska man upp tidigt för sista gången dehär året till skolan.
Så imorgon har vi volleyboll turnering hela dagen och sen så julavslutningen vid 4. Hoppas på att det går bra för mig och Sarah nu som ska sjunga, det är bara koncentrera sig så kommer allting gå bra. Får inte skrika så mycket på volleybollen så att jag blir hes bara, haha.
Nu så ska ja fixa lite inför imorgon och sen så blir det sängen. Puss!



//E .


Bakning

Jag kom precis hem från mormor, har hjälpt henne att bakat lite till julafton. Vi har pratat värsta mycket minnen från när jag var liten och saker jag gjorde. Så kul att höra ! <3
Bakningen gick jättebra förutom att jag brände mina tummar o: omöjligt att inte bränna sig när man gör rånen som vi gjorde.
Nu så sitter jag här och är typ sjukt trött. Mina planer senare är inte så speciellt stora,



//E .


Ken Ring


Riktigt fin låt om man lyssnar ordentligt på texten och tänker..
Godnatt! <3

//E .

Shoppiiiing !

Nu har jag kommit hem från Kista och från julia. Jag hittade det mesta jag skulle ha, jätteskönt! Bara få julklappar kvar nu, tex till Julia eftersom hon var med nu. Efteråt så gick jag hem till henne och testade klänningar som jag kanske kan få låna till julavslutningen, jättefina !
Nu har jag precis ätit tacos och det har börjat snöa nu igen! :D
Lägger in bilder på det jag köpte till mig själv senare, dvs en tröja. Sminket är inte så intressant att se antar jag, eller?



//E .

Städning på G

Godmorgon, här är det städning på G. Jag vill bli klar så fort som möjligt men kände att jag kanske skulle blogga också. Efter städningen ska jag duscha, klä på mig och fixa mig för att sen åka till Kista med Julia. Det är nämligen dags för våran årliga tripp till Kista för att handla julklappar i julstressen.
Vi får se när vi kommer hem, det blir väl antaligen när vi är klara! Vi måste hitta allting vi behöver idag, har inte tid att åka någon annan gång. Vill träffa vänner innan julafton och sådär, så mysigt!
Vi hörs när jag kommer hem ikväll, hoppas att ni kommer ha en lika bra lördag som mig. Kram!♥


Hittade en jättegammal bild på mig, haha!

//E .


Pearl Harbor

Jag hade det jättetrevligt hos Sarah och vi hade det kul som vanligt. Vi tränade till måndag fast vi va inte speciellt seriösa om man säger så .. (:
Vi gick till centrum för att träffa Elin, därifrån gick jag hem. Va hemma ett tag och gick sen och mötte Crille, vi har pratat, kollat på pearl harbor och ätit popcorn. Jag grät ovanligt mycket, såhär mycket har jag inte gråtit på länge. Men jag överlevde iaf (:
Nu så sitter jag och lyssnar på musik och sådär, ska nog ta och sova om ett tag. Är sjukt trött! Höll på att somna under filmen men jag var tvungen att hålla mig vaken för att se filmens slut. Det bästa händer ju i slutet!
För er som fortfarande inte har sett Pearl Harbor, SE DEN!
Imorgon väntar julfix, julklappsshopping och så ska jag kanske träffa Crille. Hoppas på att jag hittar julklappar till alla som jag tänkt köpa till !
Sov så gott allihopa! Det ska jag verkligen göra! ♥

( Skrev mycket för att Emma hade tråkigt, måste ju vara lite snäll ibland (: <3 )


Minne för livet med Pressbyrå-lussebullarna! ♥

//E .


I gotta find you

Nu sitter jag hos sarah. Vi tränar inför måndag då vi har julavslutning. Vi ska sjunga två låtar tillsammans då.
Hoppas på att det går bra bara (:
Ikväll så ska jag träffa Crille ett tag, men nu ska vi äta liite. Vi hörs senare. Puss!



//E .

Higher, Fireflies

Nu den senaste timmen har jag suttit och spelat gitarr, har spelat två låtar för det mesta. Känner mig jätteduktig!
Egentligen tur att jag har min personliga tränare Sarah (: haha.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och ladda inför morgondagen. Det blir en heldag med volleyboll med vännerna, sjukt kul! Hoppas att jag inte gör illa mig allt för mycket bara.
Sov så gott!





//E .

Snöstorm !

Guu vilket snökaos de har varit idag, tågen, bussarna och allt är försenat överallt.. det tog ett tag för oss att komma hem men hem kom vi! Haha,
Besöket var ganska långtråkigt men med alla som va me så blev de kuligt (:
När jag kom hem så värmde jag mig , åt en muffins och sen så åkte vi till farmor för att äta middag. Därifrån åkte vi till stallet och det gick sjuuukt bra idag! Är riktigt nöjd faktiskt, inte ofta jag är det men jag känner att träningsvärk i magen kommer jag ha, haha.
Nu har jag precis duschat och funderar på att dricka varm oboy, så sjukt gott när det är kallt och snö ute.


Flickor <3

//E .

091217

Godmorgon, här sitter jag som försov mig för första gången typ. Nångång måste alltid va första gången :)
Idag så skulle vi egentligen vara i skolan halv 9 för att prata och sen ta tåget men jag går direkt till tåget. Mycket närmare för mig (a)
Jag åt nyss frukost och fixade lite andra saker, nu så ska jag gå om ca 10 min. Tror att det kommer bli sjukt kallt där inne, är ca -5 och snö. Får bli tjockjackan och vantar. Mössan kanske tillome får följa med. Vi får väl se.
Vi hörs när jag kommer hem senare idag, puss!


Ta mig tillbaka! <3

//E .


23.10

Nu har jag suttit här och gråtit en stund. Har nämligen kollat på Pearl Harbor, min favvofilm för er som inte vet det. Vet inte alls hur många gånger jag har sett den men ett x antal gånger iaf. Lika bra varje gång!
Ingen förstår sig på mig hur jag kan se den så många gånger, den är visserligen 3 timmar men det är sjukt bra 3 timmar iaf, haha.
Nu ska jag ta och byta om och lägga mig, känner mig helt borta just nu.
Imorgon blir det ett studiebesök in till stan med skolan, vet inte riktigt vart vi skulle.
Hörs!


Vill ha tillbaka Sommaren 09! <3

//E .

Inte långt kvar!



Jag insåg nyss att det är inte alls långt till jul och jag har inte handlat en enda julklapp!!! Panik!
Jag brukar vara i god tid med julklappar och sånt men inte i år .. jag skulle handlat förra helgen men det blev inte så. Jag ska åka iväg på lördag med julia och fixa det.
Nu ska jag ta och spela lite gitarr (:

//E .



HIGHER ♥


Bästaste!

Nu blir det sång med tjejorna.


//E .


16 DEC

Idag är jag hemma tidigt från skolan. Såna här veckor borde vi ha flera gånger, det är så skönt att slippa tänka på plugg!
Jag har spelat volleyboll och ridit 45 min idag. Inte ens seriös ridning men iaf. . :)
Nu så är jag sjukt hungrig, fattar inte att dom ger oss sån mat vi får i skolan .. sjukt!
Klockan 4 blir det sjungning med flicksen, mys!



//E .


BY H&M

Topp - Svart          Topp - Svart

Båda dom här kommer från H&M, jag skulle vilja ha båda två faktiskt. Båda är nödvändiga just nu och kan komma till användning.
Jag har nästan inga långärmade tröjor just nu, känns som om jag skulle behöva införskaffa några
.
Nu ska jag lägga mig och fundera lite. ♥

//E .

17.44

Nu har jag kommit hem och in från snöstormen. Det är så sjukt mycket snö här, jag fattar inte att det kan va så mycket snö här, i BRO! Länge sen man såg så mycket snö.
Skoldagen idag var kulig, eller .. eftermiddagen var ju roligare än förmiddagen även fast jag blev mobbad massor.
Efter skolan så ringde sarah, hon frågade om vi skulle träna lite till julavslutningen idag också så då gjorde vi det. Jag kom hem vid 5, hon gick lite tidigare. Jag fick lyssna när några spelade Nothing Else Matters, Såååååå bra!
Man dör varje gång kan jag säga, skulle vilja kunna spela sådär bra.
Nu så ska jag snart äta, har varit hungirg sen klockan 2 typ.. inte kul!


Jag och julia från lucian i söndags (:
Funkar inte att vrida på bilderna .. :/

//E .

15 DEC

Godmorgon, här sitter jag och hade helt glömt bort att jag började en halvtimme senare idag. Skönt att ta de lite lugnt såhär på morgonen.
Man kan ju inte direkt klaga på vädret, snöar och det ligger snö på marken! Så underbart! Äntligen är det vinter!
Idag så har jag två "lektioner" en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Först så ska jag och julia på en "föreläsning" om hedersrelaterat våld sen så efter lunch blir det volleyboll! :)



//E .


14 DEC

Hejj, måste bara säga att jag är inte på blogghumör idag.
Luciatåget idag gick bra, har haft en sjukt skön dag idag. Inget schema över huvud taget. Sjungit och spela volleyboll är det ända jag gjort idag.
Efter skolan kom sarah, vi har tränat i ca 2 timmar och nyss så åt jag middag.
Ikväll ska jag verkligen ta det lugnt och inte göra någontign alls.

 

//E .

13 DECEMBER



Ikväll gick det jättebra, jag överlevde och skämde inte ut mig.
Det gjorde bara väldigt ont under ögat när vi gick ut, det började rinna stearin och jag kunde inte göra någonting eftersom jag hade kronan på mig och gick först ut. Men jag överlevde.
Nu har jag färgat håret precis, laddar inför morgondagens luciatåg i skolan.
Hoppas på att det går lika bra det.
Lägger in flera bilder imorgon, kameran följer med imorgon också så då kommer de lite bilder från båda dagarna, får se om jag hittar någon bra fotograf imorgon som sitter i publiken.
Godnatt!

//E .


3 Advent

Godmorgon, Jag vaknade för ca 30 min sen. Kändes som om det verkligen var välbehövlig sömn, har varit så sjukt trött i veckan.
Idag så är det så att jag ska vara lucia första gången, känns som om jag kommer göra bort mig, haha.
Men innan det så är det mycket som ska göras, jag ska slinga håret, stryka röda bandet, fixa kläder som jag ska ha under, äta lunch och säkert en massa annat.
Nu så är det bara hoppas på att syster hittar någon färg när hon är och handlar.
Jag kommer antagligen inte blogga något mer nu förrän ikväll vid 8 eller något sånt.
Bilder kommer det absolut komma, syster ska ju vara fotograf åt mig.


Övning inför skolavslutningen i somras <3

//E .

Hero Of War

Nu har jag precis kommit hem. Hade det trevligt med en massa folk på gårn, fick vara amandus huvudkliare i säkert 30 min o mina fingrar blev helt vaxiga, haha.
Nu så sitter jag här och pratar me folk på msn, dricker vatten och äter lördagsgodis (:
Imorgon, eller idag egentligen så ska jag ju gå luciatåg, får se hur det går. Men jag tror att det kommer gå bra, jag kan det jag ska säga och känner mig trygg.




//E .


091212

Nu har jag ätit middag och fixat lucialinnet lite inför imorgon. Jag är inte ett dugg nervös faktiskt, inte än iaf, haha. Antar att ja kommer vara nervös imorgon kväll precis innan.
Jag ska anlita min syster som fotograf så att det blir några bilder från dagen.
Nu så ska jag snart byta om och sådär, ska träffa ante ett tag men först måste jag ut med hunden.



//E .

SNÖÖ!!

Hejj, Måste börja med att säga att det snöööade nyss när jag var ute med hunden, vet inte riktigt om det gör det fortfarande. Men jag hoppas iaf på en vit jul!  
Gårdagen var jättekul, det bästa var ju att ERIIIIK VANN !! :D :D <3
Jag kom hem vid 12 och då dog jag och har därför inte bloggat. Jag har inte orkat bloggat tidigare idag faktiskt.. men nu gör jag ju det iaf.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra, måste strax gå och duscha och ta tag i mitt stökiga rum känner jag.
Nyss så åt jag en kiiwi, va aslänge sen jag åt det, jättegott! :)



//E .


PICTURE



Nu har jag äntligen tagit en bild som jag har sagt ett tag nu känns det som. Jag ville inte ha med mitt ansikte men nu ser ni hur den ser ut iaf, haha.
Jag tycker själv att den är jättefin, hoppas att jag inte gör bort mig allt för mycket nu på söndag och måndag.

//E .

11 December

Nu kom jag precis hem, stannade kvar i skolan för att titta på några tjejor som tränade inför en dansuppvisning.
Vi hade lite brottningsmatcher då och då, haha. Aaaskul! :)
I skolan idag så va de sista riktiga skoldagen, fick reda på att jag har VG i matte och alla no ämnena. Superbra!
Trodde inte att jag skulle få VG i matte faktiskt!
Ikväll blir det idoltittande såklart, tillsammans med Ante och Sarah, mys!



//E .


091210

Nu är jag hemma från ridningen o väntar på att duschen ska bli ledig, viilket den blev nu.
Jag ska nu duscha och sen plugga massor med kemi. Sista provet innan jullovet, måste gå bra!!
Jag har egentligen inte så mycket att säga, en bild på luciakronan kommer imorgon (:



//E .

Luciiiiakronan

Idag efter skolan så fixade jag luciakronan, skolans passade inte. Den va typ heeelt rund, ingen form alls. Nu har jag en som passar perfekt! (y)
Jag åt hos farmor, fixade nämligen kronan där. Pratade en hel del med kusinen, Nu så måste jag byta om för att åka till stallet, när jag kommer hem väntar sjuuuukt mycket plugg. Har fetaste Kemiprovet imorgon som jag inte ens har börjat plugga till, Bra emma!!
Vi hörs nog inte ikväll, eller kanske.

(lägger in bild på den senare )

//E .

Jag hälsar er alla som förr mången gång...

Med ljus i min krona, och stämningesfull sång.

Jag kommer näst mörkast det är här i norden,

Och allt känns så tomt och förfruset på jorden.

Du eviga stråle, du sol överallt,

Träng in i mitt bröst, där det nu är så kallt.

Jag hälsar er alla som förr mången gång,

Med ljus i min krona och stämningsfull sång

Jaa.. det ska jag ha lärt mig till söndag. Ska ha ett luciatåg på söndag och ett på måndag. Får gå och mumla på dendär hela dagarna fram till söndag, haha.
Det blir säkert jättebra ska vi se, eller .. vi hoppas på det!
Nu har jag precis ätit och ät jättemätt, ikväll så blir det liiite kemi plugg, kommer inte orka plugga imorgon men jag måste verkligen det. Sista provet innan jullovet och allt.



Blommorna jag fick idag av skolan,

//E .


Lucia 2009!

Idag blev jag riktigt överraskad! På tyska lektionen kom en lärare i skolan in med blommor och sa Grattis Emma!
Min första reaktion blev ett; Va? Då svarade hon, Du är årets lucia! Jag blev jätteglad men jag trodde aldrig att jag skulle bli lucia av alla dom som var med!
Jag tror att nästan halva skolan har kommit fram och sagt Grattis till mig, haha. Just nu är ordet Tack uttjatat efter alla gånger jag har sagt det idag.
Nu har jag precis kommit hem och satt blommorna i vatten, nu blir det lite mellis och sen halv 6 så ska vi träna till Lucian som vi ska ha i kyrkan på söndag.



//E .

SUPRISE !

Nu är jag hemma från stan och jag har precis ätit. Det jag skulle göra i stan va att möta syster och hennes kompis för att vi skulle överraska henne med att hon skulle få ta hål i örat. Hon blev jätteglad när hon fick reda på det men också jättenervös vilket jag tror att alla skulle blivit, haha.
Allting gick jättebra och det blev jättefint faktiskt ! :)
Påvägen hem typ dog jag av hunger och Adam fick veta det ett antal gånger, haha.
Nu så har jag sjuuukt tråkigt och är jättetrött. Får se vad jag hittar på.




//E .

Nyklippt



Har försökt ta en bra bild och det där blev resultatet, inte speciellt bra men, det får duga (:
Jag är själv jättenöjd, nu är det bara färgningen kvar och den ska syster fixa.

Jag har nu suttit och pluggat lite fysik, är sjukt trött. Skulle kunna lägga mig och sova nu.
Imorgon ska jag stanna kvar i skolan och träna till julavslutningen med Sarah och kanske några fler. Kul!

//E .

091207

Idag så gick skoldagen sjukt långsamt även fast vi hade jättekul.
Vi hade luciaträning som gick jättebra, vi gick till matsalen för att kolla lite, så sjöng vi lite för dom som satt och åt.
Efter skolan så spelade vi lite volleyboll och sen så kom syster och hämtade mig i skolan vid kvart i 4. Åkte till frissan och klippte mig, jättenöjd faktiskt. Lite skillnad blev det allt (:
Jag åt nyss och nu så sitter jag här och måste ta fram fysikböckerna igen(!) för att vi hade luciaträning när vi skulle göra provet så aa.. jag och några till ska skriva provet imorgon istället.



//E .

Show Must Go On

Nu har jag pluggat lite fysik, det är inte svårt utan bara mycket att hålla reda på. Jag tycker att de ja pluggar på är såååå onödigt. Jag behöver inte veta alla konstiga namn på allting, så som t.ex. transistor, kondensator etc.
Om ett tag så blir det sängen, måste läsa lite till. Vi får väl se hur det går..
Imorgon efter skolan ska jag stanna för att spela volleyboll, syster hämtar mig vid 4 för att jag ska klippa mig.
Sen så ska jag hem igen och då hörs vi (:




//E .

Yesterday





Två bilder från underbara kvällen igååår :D <3

Tack alla underbara flickor  !!

//E .

6 DECEMBER

Godmorgon, nej men nästan. Jag vaknade för ungefär en timme sen, lampan var tänd och jag hade massvis med kläder på mig. Hade antagligen somnat igår utan att bytt om, hade mobilen vid huvudet och allting var helt kaos i min säng.
Det var iaf en skönhetssömn som behövdes kan jag säga, det var en lång dag igår, men otrooooligt rolig!
Idag så väntar en hel del plugg, så det blir alltså en slödag idag. Skönt!
Vad hittar ni på en söndag?



//E .

Underbart!

Hemma från Jossan. En otroooligt lyckad kväll, så kul med alla er tjejor!!
Jag ska få en massa bilder från kvällen imorgon, orkar inte skriva om kvällen så detaljerat, men jag sammanfattar den med att vi hade så otroligt kul och flummigt ^^ <3
Ska strax lägga mig och sova, måste ta bort smink och sådär också. Jobbigt!
Imorgon är det söndag och dags för plugg.. -.-


Gammal bild på jossan och madde <3

//E .

 


SATURDAY NIGHT

Nu ska jag snart till Jossan, ska bli sjukt najs!
Ska strax gå och sminka mig så jag blir klar. Vi ska vara där vid 7 och det slutar någongång sent (:
Kommer iaf skriva när jag kommer hem antar jag, Ha en trevlig lördagskväll! ♥



//E .

5 DECEMBER

Hejj, Idag har det varit fullt upp. Har inte varit hemma mycket alls. Åkte till stallet vid 9, syster hämtade mig 12. Vi åkte till Kista och var där ett bra tag. Hittade present till jossan, ingenting mer!!
När vi kom hem så stannade vi hos farok och åt lite, sen så när vi kom hem dog vi framför tv;n ett tag och nu har jag precis duschat. Nu har jag ett tag på mig fram till 7 då vi ska till Jossan och fira henne! Kuuul! :D <3
Ni kanske förstår att jag inte har bloggat idag nu när ni fick läsa det där (:
Nu måste jag hitta nånting att ha på mig, vet inte vad jag ska ta.



//E .

TOVE!!

Neeeeeej, Mina planer är förstörda! Erik och Tove skulle till final och Erik skulle ta hem hela Idol 2009!!
Men nu känns det ju som om den är ganska självklart nu att Erik kommer vinna, så allting är inte förstört.
Nu så sitter jag och pratar med folk på msn, känns som om jag behöver sova snart. Ska upp vid 8 imorgon, får sova liite längre för att jag slapp ta bussen, mamma kunde vara snäll och skjutsa mig :)

Nu ska jag snart ta bort smink och så och sen lägga mig och sova. Vi hörs imorgon när jag kommit hem från Kista med syster någongång mitt på dagen (:



Vill ha väääärme! <3

//E .

19.27

Hejj, Jag skrev precis ett inlägg som försvann, Jobbigt!
Jag åt iaf precis middag, Innan middagen så träffade jag Daniella, Marcus och Ricky. Vi gick runt lite och pratade. Nu väntar jag på att klockan ska bli mera så man kan få se semifinalen i Idol idag!
Ska bli så mysigt, syster och jag köpte en stoor godispåse så det blir alltså en tjockiskväll.
Det blir jag, syster och hennes kompis som ska titta (:
Ikväll tänker jag inte lägga mig så jättesent, ska upp vid halv 8 för att vara i stallet klockan 9. Ska stå i cafeterian där till 12, sen så ska jag och syster åka till Kista för att glo lite (:
Hörs! ♥


Memories ! ♥

//E .

Idol!

Nu ska jag snart åka med syster för att handla på willys, sen när ja kommer hem så ska vi väl antalgligen göra mat och sen ikväll så blir det idoool. Nu hoppas jag på att Calle åker ut, Tove och Erik ska vara i finaaal! (:
Vem tycker ni ska åka? (:



//E .

FRIDAY

Hemma från skolan, slutade tidigare idag men jag var kvar och träffade lite folk och spelade gitarr. Askul! 
Nu kom jag precis hem, hungrig och frusen.
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, känner för att göra nånting, vi får väl la se (:




You can see my heart beating <3

//E .

4 DECEMBER

Godmorgon, här sitter jag och är klar. Har inte ätit frukost men jag tror att vi hoppar över det, åt en pepparkaka nyss men de är inte direkt så mycket frukost.
Idag så får jag äntligen spela min efterlängtade volleyboll, sjukt länge sen känns de som även fast det var i måndags.
Nu ska jag ta på mig ett par strumpor och fixa det sista. vi hörs!


20 dagar kvar till julaftoooooon :D <3

//E .

I Need You Tonight !♥



Godnatt!♥

//E .


20.29

Ridningen idag gick baaaajs, ingenting gick som jag ville. Jag hoppade in i duschen på en gång när jag kom hem, sen så har jag pluggat lite tyska och smsat lite med folk.
Nu så blev jag jättetrött men ja orkar inte lägga mig nu för att jag kommer ändå inte kunna somna.

Imorgon så är det fredag igen, veckorna bara rusar förbi! Måste verkligen julhandla lite,
Det är ändå bara 3 veckor idag till jul!!



//E .


3 DECEMBER

Hemma rätt tidigt från skolan idag, skönt att bara gå hem och ta det lugnt. Har tyska läxa till imorgon som jag måste plugga på.. jobbigt!
Skoldagen idag var helt okej, mycket skratt som vanligt. (:
När jag kom hem så blev det lite mellis, nu sitter jag här och nöter texten som jag alltid blandar ihop som jag och my wife (sarah) ska sjunga på julavslutningen.
Nu har jag ingenting mera att säga, <3



//E .

WINTER

Idag är det första dagen som det har varit minus grader o riktigt riktigt kallt, jag tog en bild imorse för att det såg så vintrigt ut, jättemysigt!
Jag längtar verkligen till jag ska åka snowboard, och tills jag ska få åka till Sälen med my wife(sarah)! :D:D <3

Ja sitter just nu och lyssnar på musik och måste göra engelska läxan, sen så har jag ingenting mera att göra, egentligen har jag det bra just nu, men nästa vecka blir de värre kan ja säga. . -.-

//E .


091202

Hejj, Nu är jag hemma från skolan. Sista lektionen så tränade vi på lucia, när vi hade tränat klart på de så tränade jag och Sarah lite till julavslutningen, micke tyckte att de lät jättebra och de är ju alltid ett + :)
Nyss så kom jag hem, måste göra middag snart också men jag vill äta nånting själv först. Superhungrig!
Jag har bara en läxa till imorgon, underbart! Glömde självklart tyskan i skolan, Smart emma, smart!
Kram!♥


Förr förra årets lucia (:

//E .

Öppet hus

Ääääntligen hemma efter en fartfylld men väldiiiigt bra dag. Efter skolan käkade jag och my wife (sarah) mellis, tränade lite till julavslutningen och sen va klockan halv 4 och vi var tvungna att vandra mot stationen. Vi mötte hennes pappa i kista, åkte sen mot stan för att kika på gymnasium. Supeeerbra! (y)
Påvägen hem så åkte vi förbi UBG och träffade en massa folk man kände, som vanligt ;)
Jag var superhungrig när jag kom hem vid halv 8 så då åt jag middag ensam, nu sitter jag här och är lycklig!

Jag har inget plugg idag, så skönt! Nu ska jag bara sitta och nörda här helt enkelt, kanske ta en dusch(:


De va minusgrader idaaag när vi åkte hem!! VINTER! :D

//E .


RSS 2.0