New shoes

Praktiken idag gick strålande och folk var som tokiga eftersom att det är 25% rabatt på allt i butiken! Det är Stadium jag pratar om för er som inte vet.
Innan jag gick hem idag så tog jag några skor och testade, har tänkt på det jättelänge och nu tog jag äntligen tag i det! Känns jättebra! :D
Ikväll myser jag framför tvn med mig själv, känner verkligen att det behövs en hemmakväll efter alla dessa studentskivor den här veckan!
Har precis ätit vanilj plättar med blåbärssylt, mums! Nu får vi se hur länge jag orkar vara vaken innan jag ska sova och upp tidigt o jobba imorgon! <3

2012-03-14

Idag mår jag lite bättre än väntat, det har bara blivit bättre och bättre under dagen också, skönt!
Alla 2:or va idag ute på en mini vandring, en misslyckad sådan. På mitten av vandringen skulle vi få grillkorv, men dom fick inte ens igång grillen så det blev inget, men det gjorde inte så mycket.

Nu så ska jag snart kila iväg på lite zumba, superhärligt! Efter det så ska ja nog ut på en promenad med pojkvännen ett tag och sen gå hem o sova och tagga inför praktiken imorgon! :) ♥




Ett steg närmare!



Jag säger bara, Ta vara på den tiden ni kör på halkbanan för saaatan vad roligt det vaar!!
Fick sån kick av att bara få gasa så mycket man kunde på en viss sträcka och sen tvärnita och snurra runt lite!
Hade en jätterolig kurs där iaf!

Resten av dagen mådde jag inte så jättebra.. hade lite feber och halsont vilket är mindre bra.
Låg mest i soffan och mös sen framför DH, alltid lika bra! ♥

You just live once!

Känner att det bara går framåt och framåt för mig i livet! Blir såå lycklig.
För det första så hade jag mitt matteprov idag som jag har gått och haft ångest över, det klarade jag galant idag! Fick även alla rätt på historia läxförhöret, superbra!
Imorgon är det även dags för den omtalade halkbanan till körkortet, kommer bli så saatans kul tror jag! Alla som jag känner som har kört den tycker att den är jätterolig så hoppas bara jag också tycker det! :)
Har alltså tagit ledigt från skolan imorgon, hur skönt är inte de lixom?! :D

annars då, jorå.. livet leker! 18 år, utgång lite då och då. Va ute i helgen, sov 2,5 timmar o sen upp o jobba. Man lever ju bara en gång eller vad är det man brukar säga? ;)


En bild från pojkvännens 18-års fest!

RSS 2.0