29/9

Länge sen jag bloggade.. har inte alls tid känner jag. Mycket att göra hela tiden och är trött konstant!
Om jag inte är i skolan så pluggar jag, jobbar eller umgås med vänner och familj så bloggen har jag tid för när jag inte gör något annat verkligen.
Har haft en ganska så lugn vecka nu utan plugg och sådär, håller på att lämna in en massa saker så nästa vecka kommer det bli värre tror jag tyvärr..

Vi håller på med våra UF-företag för fullt och imorgon ska vi på en Kick-Off på älvsjömässan, ska bli roligt!
Så det blir en kort dag imorgon, 8.30-11.00. Sen så är det heeelg! :) underbart!
Ska nog ha en myskväll med min pojkvän bara, kolla på lite film osv. Ska upp tidigt och jobba på lördagen dock..
På söndagen är det dans som gäller asusual! Superkul!
Nej.. nu tänker jag lägga mig och sova. Godnatt på er! <3

21/9-2011

Hade en underbar eftermiddag/kväll igår tillsammans med pojkvännen. Vi gick som sagt och åt och kollade på bio. Bion var superbra verkligen, skrattade en hel del. Vi såg Bridesmaids :)
Efter bion så åkte vi bara hem, båda två var väldigt trötta.. haha.

Idag har det varit väldigt mycket... känner mig helt snurrig. Har hållt på med vårat UF företag och varit på möte på banken osv. Så mycket information på en gång kan man säga, haha..
Slutade vid 4, tog mig då hem i regnet o floderna på gatorna i stan. Hemskt!

Nu har jag ätit en god middag med familjen och ska sätta mig i soffan o kolla lite på tv och verkligen NJUTA av att jag inte har någonting att plugga, underbar känsla verkligen!


DAGENS LÅT


BRIDEMAIDS

Måndagskväll och jag sitter mätt och belåten och småkikar på "true talent" samtidigt som jag övar inför min presentation jag ska ha imorgon. Känner mig ganska förberedd så det är skönt!
Har även gjort en liten efterrätt som vi ska äta till Idol med hallonkesella, frysta hallon och digestive kex. Supergott tror jag att det blir :)
Imorgon är det tisdag och den 20:e september, jag och pojkvännen firar 1 år och 9 månader. Hur mysigt som helst, och det ska vi fira genom att kika på bio. Tror det blir Bridemaids :)


SÖNDAGSKVÄLL

Hade en mysig kväll med min pojkvän igår och jobbet idag var lite segt idag men det gick bra. Nu har jag varit hemma ca 1 ½ timme, ätit middag och gjort matteläxan, skönt att den är klar!
IMorgon är det måndag igen och ny vecka, lite halvjobbigt men det är baaara att köra!
På tisdag ska jag och pojkvännen ut och äta o kolla på bio, är våran månadsdag :)
Men ha en fortsatt bra kväll så ska jag kolla på idol strax o äta lite popcorn. Kraam! <3

Trevlig dag!

Har varit en riktigt bra och rolig dag! Började dagen hos mimmi där jag fick dom lite höstfina, riktigt nöjd (Bild kommer senare). Därifrån åkte jag vid 2. Vid 3 åkte familjen till familjen Mellbin, mamman i familjen fyllde år så vi firade henne. Åt tårta och hade det trevligt. Umgicks även med Veronica, var ett tag sen. Jätteroligt att hon ska börja sjunga med mig nu! :D
Sen så vid kvart i 5 åkte vi hem, (streessiiigt) skulle dansa klockan 5, men jag hann till 10 över 5 iaf. Dansade från 5 till ca 7. Riktigt roligt! Kommer börja med det en dag i veckan, antingen lördag eller söndag.
Nu har jag varit hemma en stund med min pojkvän, har duschat och ätit och nu ska vi snart vandra hem till honom för lite lördagsmys och sen sova. Ska upp tidigt och jobba imorgon tyvärr...
Men ha en fortsatt bra kväll. Kram! <3

FREDAGSMYS

Dålig jag är på att blogga.. Måste bli bättre på det här tycker jag men den här veckan har jag inte riktigt haft tid pga skolan och plus att jag har varit sjuk..
Nu är det iaf helg vilket är riktigt skönt! Det enda jag ska plugga på nu är matten så det är skönt.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och imorgon ska jag upp vid 9 och åka iväg vid 10 för att fixa naglarna, det är verkligen kris nu. En har lossnat och en har jag tejpad för att den är påväg att lossna.
På dagen på lördag vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske fixa rummet klart? Vore skönt. På kvällen, eller vid 5 så ska jag iväg och dansa, ska bli riktigt kul att börja faktiskt!
Hela söndagen är det jobb som gäller så den dagen behöver jag inte planera alls.
Men nu är det snart middagsdags och sen så blir det fredagsmys med idol :)  tyvärr utan min pojkvän som är på bilträff..

EN SÅN HÄRLIG DAG..

Måndag idag, var inte riktigt pigg imorse men fick en liten morgonrush till bussen vilket gjorde att jag vaknade lite.
Kom till skolan och hade historia, skrev en massa på uppgiften vi har vilket känns jäääkligt skönt. Sen var det matte B på G och jag var överlycklig för att jag för en gångs skull förstog nånting!
Lunchen var väl trevlig, ja och Malin satte oss och åt på ett cafe, mysigt lixom i regnet :)
Slutade vid 3, satt kvar 45 min och skrev lite på en uppgift, den jag och Malin precis skrev klart, så saaatans skönt att vara klar i god tid. Den ska skickas in senast på fredag, så jaa de är i god tid skulle jag kalla det!
Nu när jag är klar med en sak så måste jag börja med en annan tyvärr.. svenska seminarium imorgon första lektionen 10.10.. Ska bara läsa en text på 3 sidor tror ja det var sen så är jag klar med det också, superskönt!
Men nu ska jag först ta på mig myskläder, underbarT! :D

SÖNDAG 11/9

Söndag idag, jag är lagom seg. Blev rätt sent igår och sov inte jättebra heller.. men mysigt var det breve min pojke.<3
Vi hade det riktigt roligt igår, först var jag och firade Sarah och Lukas, åt god mat och hade trevligt. Efter 10 någongång så gick jag och Jasmine till Jhonny och firade hans 19-års dag! Riktigt roligt hade vi, en massa folk var det och dansade massor! Åt också en jättegod chokladtårta under kvällen.
Nu blir det lite bakvänt här men i fredags så fixade jag i ordning mitt rum tillsammans med mamma. Blev faktiskt jättebra, är inte riktigt klart än, saknas hyllor o lite annat sånt.
Vid 10 så gick jag till min bästa o sov där, gick upp tidigt för att jobba sen, lagom trött tjej.. haha.

nej.. nu ska jag sluta skriva, blir förvirrad själv. Ha det så bra! :)


Födelsedagsbarnet! (;

GYM CLASS



Min nya bästa låt. Älskar den verkligen!

Usch... jag vill bara drunka för en vecka eller så, har så mycket plugg just nu och gör om mitt rum samtidigt vilket inte är någon bra kombination. Inget att rekommendera om man säger så...
Det är kaos i rummet, jag är stressad dygnet runt och min hjärna sprängs typ av all information just nu. Plus att vi håller på med våra UF företag samtidigt och ska registrera o massa rikskapital o aa.. KAOS!

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska ta tag i mitt rum tillsammans med mamma förhoppningsvis och kanske få lite koll på det. På lördag är det jobb + födelsedagsfirande för två kompisar och söndag så ska jag försöka plugga lite till och fixa lite i rummet, kanske övningsköra också. Vi får se! Kanske hörs i helgen, annars får ni ha en bra helg! Kraaam! <3

MYCKET ATT GÖRA

Har varit fullt upp ett tag nu, antingen så träffar jag kompisar när jag har tid eller så har jag plugg att göra.
Just nu så borde jag sitta och plugga, har engelska, svenska, matte, historia och estetisk verksamhet...
Känns just nu som om jag aldrig kommer hinna klart men så kan jag inte tänka för då kommer det aldrig bli klart..
Men helgen då:
I fredags så åkte jag hem från skolan och åt lite och sen så åkte jag med ett gäng och spelade Lazerdome vid fridhemsplan, sjukligt kul! Det var första gången jag spelade det och jag kan säga att det kommer jag vilja göra igen!
När vi var klara runt 8 så åkte jag till Malin i segeltorp där det var kräftskiva och lite sånt, jättemysigt!
Sov över där och på lördagen åkte jag hem och sen till mormor ett tag för att fira hennes sambos födelsedag.
På kvällen åkte jag ut på landet till Elin där vi hade spel/filmkväll. Jättemysigt det också, var bara väldigt trött!
Somnade vid 12 i soffan skulle jag tro. Väcktes av pojkvännen vid 4 som tyckte att jag skulle förflytta mig till en säng.
Vid 7.20 ringde klockan, då var det bara att pallra sig upp och cykla till stationen för att jobba. Hurtig tjej om jag får säga det själv! :)

Idag blir det en hemmakväll med lite plugg emellanåt. Kraaam <3

RSS 2.0