00.10, Godnatt!

Gokväll! Just nu så borde ja sova pga att ja ska upp om 7 timmar för att sen röra mig till jobbet, jobba till kl.14.00 och sen ta mig hem igen. Men jag kom på just precis nu att ja behöver inte alls stressa när jag kommer hem eftersom att ja behöver inte vara klar förrän vi får gäster hit, vilken är nog runt 18.00. Ja hinner alltså ta en välbehövlig powernap i min underbart sköna säng i cirkus en timme! Superbra!
Imorgon är det alltså nyår, känns som om 2012 på nått vis kommer bli ett konstigt år. 2011 har varit ett sjukt bra år om jag får säga det själv, det enda minuset i år var vintern.. när ska den komma om jag får fråga? Känns som om det fortfarande är oktober..
Nej, nu ska ja ta o krypa ner under täcket o hoppas på att john blund kommer när man behöver honom. 
Godnatt! <3

Bilder från julavslutningen

That´s it!

Min jul

Jag är verkligen urdålig på det här.. säger till mig själv varje kväll att jag ska blogga innan jag somnar men jag är för trött när jag väl kommer på det. Nu är jag ganska trött men jag tog tag i det ändå.
Har inte lagt ut några bilder från våran julavslutning vi hade i skolan den 21 december, så tänkte göra det i ett annat inlägg efter det här!

Min julafton var underbar, var med mina nära o kära, och avslutades med lite party på kvällen. Dagen efter så packades alla julklappar upp och jag insåg då hur mycket smått o gott jag hade fått: 

- Nytt duntäcke o ny kudde
- Presentkort på Kicks
- Navelpiercing
- Namnhalsband: Emma
- Väska (från mig själv)
- Ansiktsmasker
- En mysig kofta
- Två linnen
- Två par vantar, ett par i skinn o ett par luddiga
- Kalender
- Ett kinesiskt bäddset
- 3 biobiljetter
- Örhängen
- Hårnålar (hur bra som helst, dom försvinner hela tiden!)
Tror det var allt.. skulle inte bli förvånad om jag glömde nått. Tänkte ta bild på några saker och lägga in sen.
Jag hade iallafall en jättetrevlig julafton! Hoppas verkligen att nyårsafton blir minst lika bra!
Nytt År, Nya Möjligheter!

Video

Här kommer videon på sötnosen!

Dan före dopparedan

Jaha, då har vi kommit till dagen före julafton. Den dagen småbarn har svårt att sova för att de ska få träffa tomten imorgon! 
Jag kan säga att jag kommer inte ha svårt att sova eftersom att jag ska upp vid 7 imorgon för att åka till jobbet, inte det roligaste men de få timmarna klarar jag av. Jag hinner hem till Kalle Anka så det är jag riktigt nöjd över!
Idag så gick jag upp vid 11, åt lite frukost och klädde på mig och åkte till farmor för att träffa min kusin och hennes söta son. Jag var där till ca halv 2, då rörde jag mig mot frisören och klippte mig, jättenöjd!
Nu har jag precis varit hos pojkvännen och lämnat julklappar och nu så väntar jag på middag.. Grillat ska det blir idag!! :D <3
Tänkte försöka lägga in en video på honom också, den kommer om en timme eller så.

22/12-2011

Idag har jag som ni ser varit och fixat naglarna julfina! Blev ingen julfärg men lite vintriga iallafall. Även fast det inte är snö ute så ville ja vara lite vintrig.
Förutom att fixat naglarna idag så har jag köpt sista julklappen och slagit in den och även varit i stallet för sista gången det här året, och det gick verkligen super bra! Underbart.
Imorgon så ska jag till frissan vid 2, har inte klippt mig sen i somras.. inte bra! Sen så ska jag lämna lite julklappar hos min pojkvän och sen så ska jag väl hitta min julaftons outfit, har inte tid med det på julafton eftersom att jag tyvärr jobbar 8.30-14.00.. Men jag är glad över att jag hinner hem till Kalle Anka! :D

CHRISTMAS BREAK

Äntligen jullov! Har haft en underbart skön dag idag, den började vid 7 och va i skolan vid halv 9. Kvart i 9 började vi gå igenom programmet och sådär inför avslutningen och sen så halv 10 började allting. 10 var jag ute och jullovet började! Så underbart!
Jag och malin åkte på en gång och handlade våra sista julklappar, hur skönt som helst att inte behöva tänka på det något mer nu!!
Idag ska jag bara ta det lungt och kanske fixa lite här hemma inför jul. Vi får se vad jag gör, ha en bra dag! <3

Tiden går fort...

Snön har kommit, jullovet närmar sig med stora steg, det är snart julafton och snart även min 18-års dag!
Tiden går fort när man har roligt..
Jag känner mig iaf ganska redo inför julafton, det är bara två julklappar som återstår och sen fixa någonting att ha på mig på julafton också.. de största problemet brukar det vara.
Jullovet är något som är vääldigt efterlängtat kan jag säga, vilket börjar redan imorgon runt 11 tiden. Hur underbart låter inte det?!
Det är bara 2 månader kvar till min 18-års dag, vilket känns jättekonstigt! Känner mig även lite stressad inför körkortet, vill ju ta det så fort som möjligt men måste ligga i o plugga och köra hur mycket som helst då ju!
Får ta tag i det så mycket som de går nu på jullovet, så fort jag får chansen att köra någonstans så tar jag den!


2011-12-20 ♥

Idag har jag och mitt finaste hjärta firat 2 år tillsammans, vi har inte gjort någonting speciellt alls utan mest pratat minnen och allt som vi gått igenom tillsammans på de här två åren. Vi har bara ätit gott o mysigt!
Min finaste prins! ♥♥


14/12-2011

Trött tjej idag säger jag bara.. sov borta inatt och det blir mycket snack på kvällarna innan man somnar kan jag ju säga, typiskt mig. När jag börjar kan jag inte sluta..
Men imorse var de dansuppvisning i skolan, det gick väl helt okej tycker jag! Bra jobbat gruppen!
Sen så har det varit företags jobb hela dagen, jag har suttit och jobbat på en broschyr i stort sätt hela dagen, blir aldrig som jag vill.. vissa stunder vill jag bara ge upp. Är inte klar än men snart såå..
Vi har även fått kontakt med Ullared som verkade idag intresserade av vår produkt, vore hur kul som helst att få in vår produkt i deras sortiment!! :D

Ikväll så är det matteplugg på G, men först.. En välförtjänt dusch! :) <3

LUCIA 13/12



Tänk vad tiden rullar iväg.. Redan 2 ÅR sen jag var lucia, känns som kanske ett halvår eller ett år. Det är sjukt!
Men det är ingenting jag kommer glömma kan jag säga, det var en upplevelse att vara Lucia inför så många!
Vi har precis haft Lucia här i skolan också, jättemysigt! :)

Måndag

Känner att jag inte direkt är duktig att uppdatera här. Kommer på det ibland när jag inte har tillgång till datorn och sen glömmer jag det igen.. inge bra alls!
Just den här veckan har jag ganska mycket plugg, eller ja.. fokus på matematiken om man säger så. Det är prov som gäller på fredag, inte kul, men de måste göras!
Just ikväll så har jag suttit och pluggat mellan 5 och 8 med ungefär en halvtimmes paus ganska effektivt. Känns som om jag har kommit en bit på vägen iaf..
Slutpratat om skolan..

Mitt liv annars rullar väl på som det ska, känner dock att jag inte hinner med allt jag vill göra. Vissa av mina underbara vänner spenderar jag alldeles för lite tid med vilket är riktigt tråkigt.. Vill verkligen hinna med dom också! Hoppas verkligen vi hinner träffas nu när de är lov snart. underbart skönt!!
Nu så ska jag ta och kika lite på tv och försöka smälta lussebullen som jag bakade igår och varma chokladen som jag blev otroligt mätt på! <3


Låt fantasin flöda....

Sitter och har estetisk verksamhet.. har precis fått en uppgift och det gäller att ha fantasin.. som jag inte har, tyvärr!
Ska man göra ett collage? fota? eller göra nått i photoshop? Ingenaning.. ska koppla ihop estetisk verksamhet och handel.. LÄTT..!
Nej.. nu ska ja brainstorma, underbart! Hörs! <3

LALEH


RSS 2.0