RISK ETTAN!

Hallåj gott folk! 
Som sagt så sa jag igår att jag skulle ta tag i mitt liv idag, jag ska ta ett steg närmare körkortet. Jag och två kompisar till mig ska gå kursen Risk 1 på trafikskolan, känns som om det kommer vara slöseri med tid men någongång måste den också göras så de är bara kämpa! 
3 ½ timme är kursen vilket är vääldigt länge för mig.. kommer inte klara av att sitta still. Kommer däremot bli väldigt trött också om jag känner mig själv rätt, menmen, jag får helt enkelt överleva! 
Vi höres kompisar! <3
så otroligt söt bild. <3

Måndag

Godkväll! 
Idag känns det som om jag bara har gillat läget! Har varit en ganska skön dag förutom matteprovet som gjorde mig deprimerad...
Kom hem efter skolan och hoppade direkt i mjukiskläder för att sätta igång med historiapluggandet, vilket har gått helt okej enligt mig! Jag klarar inte av att plugga ordentligt när jag vet att provet inte är imorgon så det inte är panik. Vill kunna plugga som om det vore dagen innan.. men nae..
Just nu ligger jag i sängen och bara myser under mitt underbara duntäcke, ska strax släcka lampan tänkte jag.
Imorgon är det dags att ta tag i mitt liv lite också, slänger in ett tidsinställt inlägg runt 3, kika in då! :))

Ska ta och ringa min bästa pojkvän innan jag somnar också, supermys! <3
Godnatt!

11.37

Godmorgon! 
Härlig söndag men sol och grejer, men tyvärr så kommer jag inte komma ut nu på förmiddagen.. måste sitta inne och plugga till mitt matteprov imorgon vilket är vääldigt tråkigt! Menmen, vad gör man inte för att klara av det..
Har precis ätit frukost nu så det är väl bara sätta igång nu.
Har haft en väldigt lugn helg, har inte gjort någonting alls, bara varit hemma. Igår jobbade jag mellan 8.30-17, det är ungefär det roligaste jag har gjort i helgen.
Tog även ett välbehövligt bad igår efter middagen, hur skönt som helst. Sen resten av kvällen satt jag i onepiecen framför brasan och kollade på tv med godisskålen i knät. Perfekt lördagskväll hemma.

2012-01-21

Inte mycket som händer i mitt liv just nu.. va i romme igår, de är väl ungefär de som har hänt.
Mycket i huvudet samtidigt som mycket annat händer. Försöker fokusera på allt samtidigt vilket inte går så bra. Men på nått sätt löser väl sig de också..

Tänkte bara lägga in lite bilder från Romme om de vore liite intressant kanske, hade iaf en underbart bra dag där med mina fina klasskompisar!
:)












Min helg!

Äntligen fredag säger jag bara och jag ser verkligen fram emot helgen! Kommer bli en underbar helg med mina fina vänner :)) men innan jag börjar helgen så måste jag jobba 8,5 timmar, och efter det förtjänar jag verkligen helg!

Imorgon kväll så blir det bowling och bad för hela slanten! Var hur länge sen som helst jag bowlade, och sen så ska vi bada ute i jacuzzi, hur varmt o mysigt som helst. Hoppas på en underbar kväll!
På söndag så blir det träning till max, ska på ett Zumba-pass med två vänner, jättekul!
Tar med kameran på lördag så ska ni få se lite bilder!!

Hittade en jättesöt bild!

One love, One life

God eftermiddag! Väldigt seg dag idag .. kan bero på vädret tror jag!
Menmen.. nu är jag iallafall hemma igen och ska strax få i mig lite mat innan jag ska röra mig mot stallet för dagens lektion. Har sån otrolig träningsvärk efter både i tisdags och igår när jag var på gymmet så vi får se hur det går att rida idag.. haha!
Imorgon så är det äntligen freedag! Känns väldigt skönt kan ja säga, vill verkligen ha helg. Jobbar dock på lördag, men från kl.17 på lördag och hela söndagen så är det verkligen HELG!
Ska inte göra någonting förutom det jag verkligen vill..


Nya drogen


You will be there

Godmorgon!
Jag tog en rejäl sovmorgon, sen så åt jag pannkaksfrukost och nu sitter jag i sängen igen. Ska strax börja klä på mig och fixa mig i ordning för att sen kunna röra mig mot min gudmor. Ser verkligen fram emot att träffa henne! :)
När vi kommer hem blir det väl bara att byta om och åka till stallet skulle jag tro. Efter riidningen blir det middag med moster och hennes sambo, treevligt!
Ha en bra torsdag! <3

2012-01-04

Hallåj! 
Idag har jag haft en fartfylld dag känns det som och den är inte slut än.
Imorse gick jag och mamma upp vid 8, duschade och åt frukost, sen åkte vi mot Sundbyberg till tandregleringen.
Vi var där vid halv 10 och sen så åkte vi till mitt jobb och köpte med oss sallader hem, supergott!
Påvägen hem så åkte vi förbi jakobsberg där vi köpte en julklapp till moster som vi ska träffa ikväll nu.
När vi kom hem så slog vi in julklappen, åt lunchen och sen så satte jag mig och kollade på film, love actually, och tog en liten powernap efter det.
Nu så har vi precis ätit middag och ska strax åka mot mormor där moster + sambo är. Vi ska fika lite och byta julklappar, supermysigt! Har inte träffat dom på hur länge som helst.
När vi kommer hem sen så kommer jag antagligen vara sådär underbart trött och bara vilja lägga mig och sova. Ska verkligen ta vara på den här natten för att jag ska jobba båda fredag och lördag, sen har jag bara söndagen kvar som är ledig.
Imorgon så är planerna att sova länge, åtminstone till 12. Vid 15 ska jag och mamma (kanske någon mer från the family) åka till min gudmor, inte bara åka, utan jag ska övningsköra dit! Måste ta tag i det där nu... min födelsedag närmar sig med bamsesteg! Sen imorgon kväll så kommer moster och hennes sambo hit för att äta middag med oss, supertrevligt!
De får jättegärna bli sommar nu!
Oj vad långt inlägg det blev... grattis till er som orkade er igenom det!

2012!

Hej alla underbara! Första inlägget 2012 då, känns lite småkonstigt sådär men det är coolt!
Gott nytt år på er alla, lite efter sådär men bättre sent än aldrig eller hur brukar det vara?
Hoppas att ni hade en lika bra nyårsafton som mig, åt först hur mycket som helst med familjen innan jag åkte till lite vänner och firade 12-slaget med dom! Hur mysigt som helst...
Det enda jag saknade den här nyårsafton var min underbara pojkvän, han var hos sin kusin med sin familj. Men jag fick istället min nyårskyss igår när vi träffades.. på pizzerian.. haha!
Idag har det varit en jätteseg dag, har försökt sova ikapp timmarna jag missade vid nyår, gick upp vid 7 och la mig 6 så var uppe nästan ett dygn.. Men igår så somnade jag vid halv 2 och gick upp 12 idag så det börjar bli bättre.
Ikväll så måste ja sova senast 10, ska upp 5 imorgon bitti för att ta mig till jobbet. Menmen, det blir nog bra! 
Puss på er! <3

RSS 2.0