Free

Godmorgon!
Gick upp för ett tag sen men sitter fortfarande i pyjamasen, mysigt! Det är skitväder ute så man kan lika gärna ta det lugnt. Jag väntar egentligen på att mamma ska komma hem men kom på att då kanske jag ska fixa mig. Kan ju börja med att duscha ..
Vi ska nämligen åka och köpa ett väggfäste till min tv så att den kan komma upp på väggen någongång!
Ska bli såå skönt verkligen!
Annars så ska vi få gäster ikväll, äta lite god middag osv!

För övrigt så är det bara 18 dagar kvar tills flyget lyfter från Arlanda mot varmare breddgrader! :D


Movienight

Ikväll blir det en filmkväll för mig själv här i soffan. Familjen är på middag, jag var i kista tidigare och hittade en present till en tjejkompis som har fyllt 18 men hon ska ha fest imorgon. Trevligt! 
Just nu så väntar jag på att filmen ska laddas ner klart och sedan är det bara sjunka ner och mysa!

Sommar?

Vet verkligen inte om man ska kalla detta sommar... Har varit nere i Skåne i 12 dagar, haft 1(!) dag med fint väder, resten har det varit fram och tillbaka mellan åska regn sol och moln. Det har blåsit som jag vet inte vad.. har inte kunnat rida i t-shirt en ända dag, förfärligt!
Men jag ska inte sitta och deppa över det, jag har ju faktiskt en solresa som väntar på mig! Den 10 augusti lämnar jag detta land och bosätter mig på Rhodos en vecka med mina fina tjejor Sarah och Malin! Kommer bli så sjuukt kul! Tror inte vi kommer ha tråkigt en sekund med tanke på vad vi kan hitta på ;)
Nu så har jag tre dagars jobb kvar den här månaden innan jobbet stänger 2 veckor för ombyggnation, rätt skönt att chilla 2 veckor! Har ju egentligen redan gjort det men då var jag inte hemma, nu ska jag vara hemma och umgås med fina vänner! Känns som om det här ändå kommer bli en väldigt bra sommar även fast vädret inte riktigt är med oss!
Kreta förra året <3

RSS 2.0