Home!

Hejj, För det första, tack veronica för att du bloggade åt mig!
Bilresan idag har ni redan fått höra lite om från veronica så jag behöveri nte ta upp det. Vi kom hem vid kvart över 4, packade upp lite och sådär sen så åkte vi till farmor och farfar för att äta middag. Därifrån gick jag sen hemåt för att möta min bästaste pojkvän. Vi har pratat en hel del och jag har snorat .. har säkert smittat honom. Jag tvingade honom inte att pussa mig, det var han som ville, haha.
Nu så åkte han precis hem med bussen, jag ska ta och byta om och sådär är så sjukt trött! Tänker nästan gå och lägga mig snart tror jag.
Det blev inte speciellt mycket bilder från Hassela, ingen från backarna för att det var så sjukt kallt. Man ville inte ta av sig vantarna när det är -20 för att ta kort.
Nej, nu blev det ett väldigt långt inlägg känner jag. Godnatt!


Veronica fixade en bild på mig i ph, vad tycker ni att jag passar bäst i ? Blond eller brunett ?

//E .

Gästbloggning :D

Hejsan alla Emmas läsare ;)
Det är Veronica som bloggar för er som undrar.
Emma kan tyvärr inte blogga eftersom hon måste vara lite social mot sin lilla pojke :)

Vad kan jag seja?
Vi har igentligen bara suttigt i en bil idag -.-
Emma åkte med i min bil så resan hem gick faktiskt välldigt fort, eller halva vägen om jag ska vara exakt ;)
Resten satt jag och läste och lyssnade på musik och jag är faktiskt välldigt stolt över mej själv eftersom jag läste ut min bok på 122 sidor :D om jag ska vara ricktigt ärlig nu så har jag faktiskt nästan aldrig läst ut en bok helt.
Jag är så himmla lyckad om jag få seja det själv ;)
Nej nu täntke jag faktiskt ta och fixa en bild på Emma, hon ville att jag skulle göra henne brunhårig.
Jag kan lägga in den sen här ;)

Kyss
// Veronica  

Ni får en bild på mej och Emma, den är fotad idag till och med ;)<3

Flummigt värre!

Ikväll har det varit en riktigt rolig kväll, jag och veronica har flummat sjukt mycket. Tyvärr så är det inte alls mycket kort, men några. Dom kommer ni få se när jag kommer hem, vilket jag gör imorgon!
Veronica gick nyss över till sin husvagn, hon kommer strax logga in på msn så ska vi prata lite, och spela sten, sax, påse som vi är bäst på, hihi.
Innan hon var tvungen att gå hem så var vi vid toaletterna och flummade, en video därifrån kanske kommer läggas in här sen, får fråga veronica först, haha! :D
Godnatt! <3



//E .


PHOTOS


Så såg husvagnen ut när vi kom hit, haha.








Bilder från hassela .

//E .


30 Januari

Hejj, Idag va de lika kallt .. vi åkte 3 åk och nu är vi hemma igen. De va nån skidtävling idag så vi satt inne och tittade lite på den. En hel del killar kan jag säga, haha (a)
Pratade nyss med älskling lite snabbt, trevligt!
Nu ska vi snart äta lunch och ikväll så blir det väl film och sådära.

//E .


CHILINÖTTER ♥

Det va sviinkallt idag att åka skidor så vi åkte typ ingenting, men iaf. Så ikväll har vi ätit tacos och nu har jag och veronica suttit och pratat skit och ätit chilinötter och popcorn med grillkrydda.
Nu så sitter vi och kollar på massor av gamla videos, jättekul !
Imorrn så blir det snowboard för oss iaf, mysigt! Hoppas på att det är varmare än -20 !




//E .


100129

Godmorgon, Nu har vi precis ätit frukost och ska nu klä på oss och åka till backen. Kommer bli sååå skönt!
Igår när vi kom hit va de säkert 1 m snö utanför husvagnen som pappa fick skotta innan vi kom fram till husvagnen, haha. Jag har bild på det, har inte sladden med mig så kan inte visa den nu. Mina inlägg kommer bli tråkiga här så ni vet men jag kommer ändå skriva lite :)
vi hörs!

//E .

Hassela nästa!

Nu har jag packat klart och sådär, sitter och väntar på att ipoden ska bli färdig laddad bara. Ska åka om en liten stund antar jag.
Jag tycker att det ska bli jätteskönt, längtar till imorgon faktiskt.
Ha det så bra här hemma! Puss! :) <3



//E .

Tummen upp!

Yees! Nu har jag kommit ungefär halvvägs + lite till med packningen och engelskan kan jag nästan + att jag har laddat ner massor av gammal musik. Har skrivit upp de sakerna jag inte har packat, kom fram till att det var 11 (!) saker. Men jag har tid på mig imorgon efter skolan, vi ska åka vid halv 5. Kameran följer självklart med så förvänta er en bildbomb när jag kommer hem sen.
Känner att jag verkligen behöver komma iväg ett tag, även fast det inte var speciellt länge sen jag var borta.
Nejj, Godnatt folket. Vi hörs nog en gång till innan vi åker imorgon,



//E .

19.47



Skrev nyss ett inlägg, internet slutade fungera så nu börjar jag om fast en kortare version.

Sången med tjejorna var helt okej, inte alls lika kul som det brukar men det kanske beror på att jag är sjukt trött och sådär. När jag kom hem så åt jag och ringde till stallet och avbokade min ridning eftersom jag kommer missa den imorgon. Nu så ska jag packa och mitt emellan där så ska jag hinna plugga lite engelska. 
Det är egentligen itne så mycket som ska med men eftersom jag är en sån människa som alltid glömmer någonting så känns det som om jag måste göra någon slags packlista. Nej, nu måste jag börja så jag blir klar någongång.

//E .

 

 


BILDBOMB FRÅN SÄLEN 2010














pulkabacken (bilden är åt fel håll, ni får vrida huvudet åt vänster (: )















Låter bilderna tala för sig själva, kul hade vi iaf :D <3

//E .

27 Januari

Hejj, Kom nyss hem från skolan. Har känt mig allmänt seg idag även fast det har varit kul och skönt. Till lunch så gick madde och jag till farok, jag åt chicken bits och hon åt kebabtallrik. Aaasgott ! Sen så hade vi hål på idrotten, fick sluta en timme tidigare, och ändå kom jag hem nu tänker ni .. jag stannade i skolan och pratade med folk. Träffade Gurra som jag inte har träffat på ett bra tag, (:
Vid halv 6 så ska jag iväg och sjunga med tjejerna. Äntligen får jag sjunga igen, är inte speciellt taggad men får väl se hur det går. .
Känner att jag måste börja ta lite bilder, kan ju alltid lägga in resten av bilderna från sälen i skidbackarna och göra en bildbomb nu! :)
Kika in här lite senare så får ni se.

//E .

Step-up!

Hej, Hemma från ett helt okej träningspass. Kunde varit roligare om man säger så. När jag kom hem vid halv så duschade jag och åt lite (igen). Känns just nu som om mitt liv är mat, träning och plugg.. menmen, det kanske blir bra tillslut.
Just nu så sitter jag och tränar lite på låten jag ska spela på gitarr för musikläraren imorgon. "When you say nothing at all".
Ikväll så ska jag plugga lite engelska också och ta det lungt såklart. Kanske ska säga att på torsdag kväll så åker jag med familjen till Hassela tillsammans med en kompis familj för att åka skidor/snowboard över helgen. Kommer inte blogga under den tiden, bara en liten förvarning sådär :)



//E .

26 Januari

Hej, Nu så sitter jag hos Sarah. Efter skolan så gick vi till mig, åt mellis och hämtade mina träningssaker sen tog vi bussen till Sarah. Vi åt nyss middag, ska byta om typ nu så ska vi åka till träningen och sådär.
Ikväll så ska jag plugga engelska, fick reda på att vi har prov nästa vecka så tänkte börja i tid denhär gången.
Har inte så mycket mer att säga. Vi hörs!



//E .

22.44

Efter middagen som vandrade jag hem till min bästa. Vi spelade xbox, inga kommentarer från min sida säger jag bara, haha. Han vann hela tiden så jag kan säga att vi inte spelade speciellt länge, (:
Sen låg vi och pratade och så åt vi bulle (: Jag kom nyss hem med bussen, orkade inte gå hem i kylan. Nu så funderar jag på att lägga mig, ska nog göra det. Imorse var jag ovanligt pigg för att jag la mig så tidigt igårkväll, jätteskönt! :)
Godnatt !



//E .

 


Monday

Heej Bloggen! Skoldagen idag var sådär, hade världens mensvärk men som tur va hittade jag en alvedon i väskan. Den räddade min dag kan man säga, inte så intressant att veta men kände att jag inte hade så mycket intressant att skriva nu. Tänkte bara blogga så att ni vet att jag lever ! :)
Nu så sitter jag här och är jättehungrig, funderar på att börja med middagen snart. Mamma kommer hem snart och då kommer hon ändå klaga på att jag eller syster inte har börjat, haha.
Ikväll så har jag inget plugg, otroligt skönt! Får se om jag går ut eller bara är hemma.
Hörs, kram! ♥


En nyårsafton som aldrig kommer glömmas!

//E .

Mandariner ♥

Träningen idag var sjukt jobbig men rolig. Det kom en hel del låtar som man kände igen och som var roliga att träna till. Sarah och jag låg och skrattade åt varandra när vi gjorde mag/ben/rump-övningar för att det var så jobbigt, haha.
När jag kom hem så duschade jag på en gång, tog en macka och mandariner. Jättegott!
Nu sitter jag här och är jättetrött, kommer nog inte orka vara vaken speciellt länge idag känner jag.



En låt som kom idag på träningen.


//E .




'Want to see my sunshine again'

Nu är rummet kliniskt igen, skönt! Kan säga att mitt rum va inte fräscht nånstans, ändå va det inte länge sen jag städade, men nu ska jag inte prata mer om mitt äckliga rum. Nu ska jag bara vänta på att tvättmaskinerna är klara så har man dom flesta kläderna rena också.
Ikväll klockan 6 så blir det ett 1½ timmes step - up pass tillsammans med Sarah. Efter det så känns det som om jag kommer vara ganska trött så då blir det väl dusch och ta det lugnt om jag inte hittar på nått. Vi får väl se.


Så kul hade vi på kvällarna i Sälen (:

//E .

24 Januari

Godmorgon, här sitter jag och sa nyss hejdå till min bästa. Han var tvungen att gå hem för att han har träning om ett tag. Jag är jättehungrig så jag ska nog äta nu sen så tänkte jag att mitt rum skulle behöva en storstädning, har ändå inte så mycket att göra idag. Får väl se vad som händer.
Jag har iaf hittat en ny favoritversion av en låt som kommer att gå på repeat ett tag:



//E .

'Fall For You'



Innan middagen satt jag och spelade lite gitarr, bland annat den här låten.
Nu så kommer den bästa strax, mysigt! ♥

//E .

Cybergymnasiet

Goddag allihopa! Idag känns det som om det har gått två dagar, har gjort så mycket.
Jag och Sarah gick upp halv 9, åt frukost och bytte om. Halv 10 åkte vi till Aerobix träningen som gick bra, sen stressade vi hem, duschade och sådär. 12.15 var vi på stationen och tog tåget in till stan och virrade runt i odenplan ca 40 min innan vi hittade till Cyber Södra. Vi hittade Norra snabbt men det tog ett tag att hitta södra, haha. Ingen utav oss har direkt något lokalsinne x)
Nu så har jag kommit hem och sådär, sitter och lyssnar på musik och bestämde nyss att jag ska träffa min bästa ikväll och han ska antagligen övernatta här (:
Nu ska jag vara duktig och städa rummet, puss!♥



//E .


18.57

Nu har jag och Sarah varit i tennishallen och tränat småbarnen. Vi satt och kastade bollar som dom skulle hoppa över, visst låter det underbart kul ! Påvägen hem så köpte vi popcorn och monster som vi ska äta och dricka ikväll.! Nu så ska vi äta middag och sen så blir det antagligen film och så (:



//E .

22 Januari

Skoldagen idag vart kortare än väntat, vi fick slippa sista mattelektionen. Skönt! Nu så har jag precis kommit hem, ska packa lite saker och sen tillbaka till skolan igen, vänta på Sarah och sen ska vi gå till henne.
Senare så ska jag med henne till hennes tennis, kul! Ikväll så får vi väl se vad som händer, bloggar antagligen hos henne (:



Haha, my wife och jag (: <3


//E .
 

All I Need Is You

Blev ingen fruktsallad, satte mig och spelade gitarr en stund istället.
Nu funderar jag starkt på att lägga mig, är sjukt trött.



Du vet inte hur mycket jag behöver dig just precis nu när allt är som värst! Du är den som alltid finns där och den jag litar på till 100%. Jag älskar dig ! ♥ 

//E .


Nära ögat!

Ridningen idag gick bra till jag skulle hoppa sista hindret för lektionen, haha. Jag åkte fram på halsen men hästen var snäll och höll upp halsen så att jag hade en chans att flytta mig tillbaka i sadeln, hihi.
Kan säga att om hästen hade gjort minsta lilla rörelse så skulle jag åkt av.!
Jag duschade nyss och nu sitter jag här och slöar, har ingen läxa alls. Sjukt skönt!
Funderar på att göra en fruktsallad eftersom jag har godisförbud, duktig jag känner mig !


En bild som alltid kommer vara lika rolig och kommer alltid påminna mig om sälen ! <3

//E .

21 Januari

Hejj, Skoldagen idag var lite sådär. Behöver inte säga så mycket mer. Efter skolan så gick jag och Ida runt och letade efter Crille, vi hittade honom efter en kvart sådär. Vi va ganska dumma och tittade i idrottshallen sist, kunde räknat ut det på en gång egentligen, haha.
Nu så har jag precis ätit, pannkakor på menyn idag (:
Om 20 min så ska jag åka till stallet, får se hur det går att rida med min träningsvärk.haha.
Har ni haft en bra torsdag? (:





De allra snyggaste i sälen v.2! (:

//E .

SMURFARNA!






Jag har suttit och pluggat engelska och tyska, känner mig jätteduktig. Jag gick till Jesper ett tag och vi satt och hittade massa gammal musik, värstaste! :)
Nu så ska ja plugga engelskan lite till och sen så kommer jag antagligen dö i sängen.
Imorgon så är det en vanlig torsdag .. tråkigt !

//E .

20 Januari

Idag har det varit en konstig dag, jag har mått konstigt och sådär. Efter skolan så åt jag toast och satt och var halvt social tillsammans med Ida medans Crille skrev klart sin bokresension. Kom hem vid 4 och sådär, har suttit och pluggat engelska ett tag. Funderar på att sova nu .. orkar inte med allt !
Senare ska jag träffa den bästa ♥


Nu har jag kommit på att jag inte vill göra en bildbomb från sälen utan lägger in en eller två bilder varje dag så blir det lite mer organiserat känner jag (: De får bli så!





Påväg dit i bilen

//E .

FLÅÅT!

Heeeeej bloggen!! Förlåt för att jag varken bloggade i söndags när jag kom hem eller igår. Jag har inte haft ork att bloggat och har inte suttit vid datan heller.
Jag och Sarah hade det helt underbaaart i sälen, behöver egentligen inte säga så mycket mer. Kommer komma en bildbomb någongång i veckan antar jag. Kan inte säga när.
Men .. igår så var det första skoldagen, kul att träffa alla. Fick även reda på att jag skulle ha ett prov idag, så då förstår ni nästan vad jag gjorde på kvällen då ... pluggade massvis! På idrotten på måndagen så hade vi styrketräning och jag kan säga att det var länge sen jag hade såhär mkt träningsväärk .. -.-
Idag så har det varit skola och provet gick helt okej, efter det så gick jag med Sarah hem, vi åt och sen så åkte vi på Step-Up, det var riktigt jobbigt.. sen så kom Crille och tränade efter så vi stannade kvar och kollade på hans MMA träning, (sök på google eller youtube om ni inte vet vad det är, svårt att förklara) det var coolt att se. Crilles tränare tyckte att jag och Sarah skulle testa nästa gång så vi ska göra det, haha (: Vi får väl se hur det går.
Nu har jag precis ätit en macka och ska gå och ta en snabbdusch och sen lägga mig .. vi hörs imorgon. Godnatt! <3

//E .


SÄLEN!

Nu är det mesta färdigpackat, förutom tandborste och så som jag lägger ner imorgon. Jag är riktigt taggad inför imorgon även fast jag är sjukligt trött just nu. Ska ta och lägga mig alldeles strax och smsa lite med folk. Ska bli såååååå skönt att smsa människor på måndag när man är i skidbacken och har det bra! :)
Ni får ha det så jättebra här hemma
, jag kommer troligen inte blogga nånting där. Har inte pratat med Sarah om vi kommer ha internet eller inte och hon svarar inte när jag frågar heller, om jag bloggar så kommer det som en suprise! :)  Kommer hem nästa söndag så ni vet.
Ha det så jättebra, det ska vi ha! :)


Jag för nått år sen (:

//E .

Fullt upp!

Idag har det varit en underbar dag men samtidigt lite jobbig. Jag har haft det jättekul på fotboll och basketmatcher, träffat vänner och pojkvän, packat, köpt godis, laddat allmänt inför min och sarah underbara skidresa tillsammans!
Det jobbiga var nyss.. att säga hejdå till min bästa. Vi har träffas varje/varannan dag nu på lovet och sen ska jag pangbom bort i en hel vecka. Bara vänja sig med allting, men alltid lika jobbigt, Kommer sakna honom massvis!  <3
Nu så sitter jag och har precis fyllt ipoden med 80 nya låtar, satt kameran på laddning och fixat neccecären.
Jag är sjukt trött eftersom jag och Sarah inte direkt sov speciellt många timmar igår/imorse.
Jag lovar att blogga en gång till innan jag somnar. <3



//E .

08.48

Godmorgon, här sitter jag som har sovit 4,5 timmar inatt.. jag känner mig väldigt pigg *hosthost*. Vi gick upp vid 8 och nu så har vi precis ätit frukost. Nu ska vi fixa oss och sådär, sen så vid 11 ska vi ta bussen som går mot ekhammar, kolla på Crilles fotbollsmatch och sen så ska vi åka hem igen runt 1 hade vi tänkt.
När vi kommer hem så måste vi packa till sälen, vi åker imorgon vid 8 på morgonen så .. dags att börja packa kanske?
Vi hörs senare, ha en bra lördag ! :)


Foto & Redigering : Sarah

//E .

Känslosamma Sarah i farten

HEJ BLOGGEEEEEEEN, Nu Är dEt sAraH hÄr HahA. Emma sitter & käKaer popcorn, och sA att jAg skUlle blOgGa åt heNne isTälleT. HaHa, fatTar inTe huR JaG orKar skrIVa mEd sMå & StoRa bokStäVer.. KanSke sKa slUta meD dEt ellEr DeT kaNske Är kUl, ojojoj min humor är på topp idag.. Nejmen nu ska jag vara lite seriös här.
LÄS MIN BLOGG :D:D:D:D.
Emma sitter och spelar gitarr, hemma hos mig (och äter popcorn). Hon bad mig sitta o blogga här o så klagar hon bara.. Otacksamt tycker jag :D:D
Juste, hon var på bio, luftslottet, och hon tyckte den var jättebra.. Även fast den var 2 timmar och 17 minuter tilläggde hon hehe. Emma ska iaf sova här ikväll, och imorgon ska vi åka till crilles fotbollscup klockan 11(!).
Sen har vi planerat att vi ska åka på dylan basketmatch vid 4 (:. O innan det ska vi hem till henne o packa till sälen..
Men nu ska jag sluta slösa mer tid här haha, Puss&Kram!



100108

Det ser heeeeeeeelt fel ut att skriva 10 först, haha. Men iaf, jag tycker att det känns bra att det är nytt år. Nytt år = Nya vänner, nya förutsättningar osv :)



Godmorgon allihopa! Imorse väckte syster mig halv 11, det var jag själv som sa till henne at göra det för att jag måste vända tillbaka dygnet nu igen känner jag ..
Vid 11 så gick jag ut med hunden en stund och sen så åt jag. Gick och var hungrig hela tiden jag var ute, hatar att vara hungrig!
Nu så sitter jag och lyssnar på musik och ska snart börja fixa mig. Innan alla 4 (Jag, Sarah, Crille & Dylan) ska kolla på film hos Sarah så ska jag gå till Crille. Fattar inte hur vi ska klara oss utan varandra när jag är borta o:
Vi har träffats typ varje eller varannan dag nu på jullovet, galet!
Men iaf, typ halv 3 så ska alla mötas i centrum för att hyra film, får väl se vad det blir för nån. Får se om jag snor Sarahs data och bloggar hos henne. Annars får vi höras senare ikväll när jag kommer hem från bion och sådär.



//E .

22.33

Lillebror och jag hade det lite mysigt när vi spelade GH, vi gjorde popcorn och drack saft. Så man fick äta när den andra spelat och sen fick vi mata varandra lite då och då, haha.
Nu så sitter jag och pratar med Ida och Sarah, länge sen man pratade med Ida. Sarah pratar jag med hela tiden, vi klarar inte av att vara tysta om nånting som händer i våra liv. Minsta lilla sak, haha.
Imorgon så ska jag ringa och väcka min sötnos när jag vaknar, han ska inte få sova så länge (a) Mohaha. Nejdå, han sa det själv till mig. Meen..  sen så ska jag gå till honom. Sen vid 3 så ska jag, Sarah, Crille och Dylan kolla på film hemma hos Sarah. Sen så vid 6 så ska jag gå hem, eller bli hämtad för att sen så ska min familj - min lillebror, åka och titta på bio. Luftslottet ska vi se. Hoppas på att den är bättre än den andra filmen.
För er som inte vet vilken serie det är så vet ni säkert vad det är om jag säger dom andra två filmerna; Män Som Hatar Kvinnor & Flickan Som Lekte Med Elden.


Ge mig sommar och klarblå himmel! <3

//E .

Den Sjunde Januari

Heej, Idag så vaknade jag vid 12, åt frukost och så. Vid kvart i 1 kom Sarah till mig, vi kollade på Eva & Adam, mys! Efter det så åt vi en varsin toast och åkte sen till Crille en stund. Sen var jag tvungen att åka till farmor och äta middag innan ridningen. Det var jättegod lasagne, love it! Ridningen gick helt okej .. inte mer än så. Nu så har jag precis duschat och ska nu spela lite GH tillsammans med min lillebror.

//E .


AmorAmor

Trippen till Kista idag var jättemysig och kul. Vi åt en nachostallrik var och blev proppmätta, luktade på parfymer och blev yra, kollade på kläder och blev kära.. Typiskt tjejer om jag får säga det själv (:
Jag köpte två försenade julklappar och sen så parfymen AmorAmor!
Vi var hemma hos mig ett tag när vi kom hem vid halv 8. Vid halv 9 tog vi bussen från mig, sarah åkte hem till henne där en kompis till henne väntade och jag gick till den bästaste där jag blev hämtad av min syster vid 12.
Sen dess så har vi suttit och tittat på tv, operationsprogram.
Nu är jag jättetrött och tänker lägga mig i sängen och somna så fort jag kan .
Imorgon kommer Sarah vid 12 och lite senare ska jag och Sarah gå till den bästaste ett tag.
God natt!







//E .

Kiiista



Nu blir det Kista för mig och Sarah. Hörs när vi kommer hem .

//E .

6 JANUARI

Hejj, Imorse vaknade jag med den bästaste brevid mig, så mysigt! Han var tvungen att gå hem ganska tidigt. Pappa tog med mig ut nyss för att vi skulle ta fram skidor och sånt från vinden, sjukt kallt !
Nu så ska jag vänta på att sarah ska komma, sen ska jag fixa mig. Låter lite bakvänt men nu får det göra det.
Vilket tåg vi ska ta vet jag inte, vi får ta det tåget som passar oss när vi är klara :)



//E .

00.42

Ikväll så kom den bästa, vi har spelat GH (som alltid), spelat Crash och sen har vi kollat på en halv skräckfilm. Jag klarar inte av skräckfilmer och därför så pratade jag om en massa annat och störde :D 
Filmen hette iaf The Unborn, lite för komplicerad för mig också om man säger så.
Nu så gör vi ingenting, jag antar att han tycker att jag är tråkig, haha. Men jag har inte så mycket mer att säga förutom att imorgon så ska jag och sarah ta och åka till stan. Jag ska köpa min "vinterparfym", den heter AmorAmor. Kommer säkert köpa nånting mera om jag känner mig själv rätt, haha.
Godnatt folket! ♥



//E .


Män Som Hatar Kvinnor

Hejj, Idag gick jag upp vid 12, gick ut med hunden en stund och åt sen frukost. Sen för ca 1 timme sen började jag kolla på Män som hatar kvinnor, har inte sett filmen innan så jag kollar på den nu.
Tog en paus nu i filmen för att jag kom på att jag inte hade bloggat. Kunde lika gärna behöva pigga upp mig själv, kommer somna i soffan annars som jag är rätt duktig på , haha.
Nu så ska jag återgå till filmen, Hörs senare!



//E .

Ken Ring ♥



//E .

Monday



Jag har satt upp lite nya foton på väggen på mig själv (Egoist, haha!)
Jag är själv nöjd, det är många som bara har legat och skräpat i rummet, nu syns dom äntligen!

//E .

Äntligen !

Godmorgon, min morgon började bra, äääntligen så har jag fattat hur man ska lägga in filmer i ipoden. Jag har testat med allting och sen nu när jag testar det sista som jag kom på i går ikväll så funkar det. Yes!
Nu så är jag ganska så taggad på att få mitt rum rent, det är kläder överallt och jag är på städhumör. Fråga mig inte hur man kan vara på det humöret en måndag men .. ajaa (:
Nu ska jag sätta igång innan jag fastnar här som jag är ganska duktig på, haha.


Minne för livet !

//E .

01.30

Ännu en seg söndag avklarad. Jag kom hem från den bästa för ca 30 min sen, det blev inget filmtittande för att jag glömde filmen hemma. Sen så kunde vi inte spela GH heller för att hans xbox strejkade, haha.
Vi åt istället godis och chips, haha. Tjockisar vi ääär (:
Nu så sitter jag här och har tråkigt, funderar på att lägga mig snart.. har ändå ingenting att göra.
Men .. aja. Vi hörs imorgon! <3



//E .


3 JANUARI

Godmorgon? Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, jag sover ju länge varje morgon och är fortfarande lika trött varje dag.
Vad händer idag då? Jag ska äta strax, sen så ska jag duscha och sådär. Senare när Crille har tränat och sådär så ska jag gå till honom, vi ska kolla på film, 1408. Vi kommer säkert kolla på någon mer film eller spela GH, haha.
Jag har verkligen blivit beroende på riktigt, haha.
Nu blir det frukost/lunch. Ha en fortsatt bra söndag !



//E .

Packlista; CHECK!

Hemma från en rolig kväll tillsammans med Sarah. Jag sa att vi skulle kolla på film i skolan men vi åt mest vårat favvogodis och skrev en packlista som vi ska ha till Sälen. Perfaa! :)
Jag kom hem vid 12 och nu så har jag suttit och kollat på Eva och Adam ett tag, väärsta mysigt!
Känns som om man upplever barndomen igen när man kollat på det,!
Nu så tänkte jag gå och sova, är sjukt trött. Vi hörs imorgon! Godnatt.


"Jag vill vara din, Margareta"

//E .


18.29

Hemma från bion som var helt okej. Lite lång tråkigt sådär ..
Jag kikade nyss på statistiken här i bloggen, det är kul. Den bara stiger och stiger, kul att nytt folk hittar hit!
Nu väntar jag på att middagen ska bli färdig så att jag kan äta och sen ska jag ut för att träffa Sarah. Vi ska gå till rasten till filmkvällen som ska vara där. Mysigt!



//E .

Göta Kanal 3



Nu är det bestämt, ska gå på bion halv 4. Jag ska börja fixa mig och sådär nu. Ha en fortsatt bra lördag!

//E .

All The Crazy Shit I Did Tonight, Those Will Be The Best Memories





//E .


2 JANUARI

Godmorgon! Idag känns det som om det kommer bli en bra dag. Blev väckt vid 11 av pappa för att han tyckte att jag och syster alltid sover för länge, haha. Idag väntar biobesök och så ska jag träffa Sarah. Jag tror att det blir så att bion börjar halv 4, eller så ska vi ta den som går klockan 6. Efter det kommer jag träffa Sarah, så hoppas på att det blir den som börjar halv 4 så jag hinner vara med henne mera. (:
Vi hörs senare!


Sarah och jag på nyår. ♥

//E .

Mr.Bean In My ♥

Ikväll så kollade jag och Crille på Mr.Bean's holiday som kom på tv, så sjuuuuukt bra film! :D Sen efter det så kollade vi på en film som jag inte fattade så mycket av som han sa att den va jättebra. Den hette typ Slumdog Millionare eller nånting, haha. Under den andra filmen så satt jag mest och roade mig med popcornen jag åt (:
Han gick hem runt 1 och sen dess har jag suttit här, vilket inte är så länge.
Fick ett sms av Sarah under filmen, vi bestämde att vi ska träffas imorgon. Mys! Ska även på bio, Göta Kanal 3, med familjen men jag har inte förstått alls vilken tid det är. Får väl se imorgon helt enkelt (:
Funderar just precis nu på att lägga mig och sova, känner att jag måste försöka vända tillbaka dygnet..


Bild ; Google

//E .


Ändrade tidsplaner

Jaa.. som ni läste precis så har det blivit lite ändrade tidsplaner. Crille kunde inte komma vid 5, utan det blir närmare 9. Men jag är glad så länge jag får träffa honom (:
För att fördriva tiden lite så har jag bland annat spelat GH, ätit, duschat, glott på facebook och fixat med bilder. Det är fortfarande ca 1 timme kvar .. Aja, jag överlever.
Nu så är jag väldigt kissnödig. Vi hörs senare! ♥



//E .

1 JANUARI

Nu är jag också vaken efter en härlig gårdagskväll. Vi hade det jättekul och jag tycker själv att det blev en väldigt lyckad kväll.
Jag somnade vid 5 och blev väckt kvart i 3, mamma tyckte inte att jag behövde sova mera då, haha.
Jag tänkte lägga in lite bilder från igår nu eftersom jag inte har så mycket att säga förutom att Crille kommer hit vid 5 och sen så vet jag inte mer.


Jag innan 12 slaget (:


Alla flickorna (:


Jag,


Sarah fixar fyrverkerierna (:


Wohooo, GOTT NYTT ÅR! :D <3

//E .

2010!!!

Jag har haft en underbar kväll, orkar inte lägga in bilder och så nu. Är inte ett dugg trött och har ingenting att göra. .
Lägger iaf in en bild på mig och Sarah vid 12 slaget!


Tack för en UNDERBAR dag/natt/morgon alla människor jag träffat under nyår! <3

//E .

RSS 2.0