Tack! ♥





Mina för tidiga påskpresenter från mina föräldrar, Godis + 200kr. Tack så jättemycket ! ♥


Påsk-kyckling-ägg

Hejj, Idag har vi har haft tema dag, Krigskonflikter. Det var riktigt intressant, eller iaf föreläsningen en gubbe hade. Han hade själv suttit i koncentrationslägret i Auscwitz. 
Efter skolan så gick jag hem, sen kom min fru och vi har suttit och spelat gitarr och sjungit, myysigt värre! 
Nu så ska vi snart äta middag, Sen ikväll så ska vi gå och köpa kladdkaka och mjukglass (a)

De med rubriken .. antar att de flesta som har comviq har fått de smset/mmset, haha. Sarah och marcus har skickat in massa "fiiiiina" bilder på mig.. underbara vänner man har ! :D <3




Lillebrors musikal

Ikväll så gick jag med familjen och kollade på min lillebrors musikal dom har i skolan varje år. Sjukt duktiga var dom! Jag tog ett par bilder som jag tänkte visa här innan jag dumpar mig i sängen.






"Michael Jackson"







"Hajen"


100330

Hejj, Idag har jag varit positiv hela dagen tror jag fast jag har klagat på min hosta men jag räknar inte med det, haha. Nu så har jag kommit hem, ätit lite och nu ska jag faktist ta en glass! Känner att sommaren är påväg och igår fick jag reda på att vi ska åka till Danmark, Skagen i sommar, ska bli så himla mysigt! Kommer få ta så mycket fina bilder så det inte är sant. Ska även förbi moster i skåne ett tag, LÄNGTAR!




bilder från google


Rullistårta!!

Idag så var det verkligen en perfeeekt start på veckan. Hade en lektion som var utan lärare och en idrottslektion som var chillidillig (: Efter det så åkte jag och skolan idrottsförening (vi var bara 6 stycken idag) upp till Bro-Bålsta golfklubb och hade ett möte och åt lunch och fikade där. Jättetrevligt! Kom tillbaka till skolan vid 2 och då satt jag på slöjden och gjorde ingenting, jätteskönt!
Nu ikväll så har jag bakat med mamma, rulltårta! Nu så sitter jag och skriver lite på mitt idrottsarbete.. vet inte hur det går men, har Word uppe iaf! :D


Bild från Google



Wipeout

Har suttit och glott på wipeout och druckit varm choklad för att få min hals att må liiite bättre så nu känns de lite bättre iaf, haha. Jag fick inte träffa min pojke ikväll så nu ska jag dumpa mig själv i sängen och ringa honom.
Sen så ska jag väl sova och ladda inför ännu en skolvecka ..
Godnatt!


Snyggingar på hög nivå i somras!


28 mars

Jag har nu suttit och varit proppmätt och målat naglarna som gick åt... behöver inte ens visa resultatet. Får göra om det om ett tag, försökte vara lite kreativ men de blev inte lyckat!
Nu så ska jag ta och lägga mig i soffan ett tag och sen så senare ska jag träffa min pojke som jag sa.
Har inte så mycket att säga, skriver för att jag har tråkigt.. haha.
Ha en bra söndagskväll !


Skulle inte banga på en såndär nu ..

I ♥ You



Du är den bästa! ♥

 


Sommartid!

Äntligen får man ställa om klockan, även fast man får sova en timme mindre men det är såååå värt det!
De betyder ju att sommaren är påväg och nu väntar man bara på dom härliga sommarkvällarna med pojkvännen och vännerna <3
Idaag så ska jag träffa mina kusiner och deras familj, vi ska äta middag tillsammans hos farmor. Sen senare ikväll så ska jag träffa min pojke. Nu ska jag ta mig till duschen, Kram!






Gaalet!

Ikväll så var jag in the skola och dansade en massvis med massvis av folk. Just nu så har jag sjukt ont i huvudet och min hals mår inte alls bra. Jag är sjukt hes, vet inte varför jag blev det igår..
Nu så tänkte jag gå och ta bort sminket och sen så ska jag lägga mig och försöka må lite bättre.
Pussokram! <3


brist på bilder? ja!


Pictures from Romme













Tack för en härlig minihelg tjejor! <3


14.29

Godmorgon? haha, jag och älskling har precis ätit frukost. Vi tog en rejäääl sovmorgon som var väldigt välbehövlig kan jag säga. Om ett tag så måste jag hem och fixa mitt rum. Bloggar när jag är hemma sen :)


Hemma!

Rommeresan med tjejorna har gått jättebra och vi har haft det underbart kul!
Nu så är det så att jag ska sova hos älskling tror jag det blir, håller på att smsa med honom om det nu.
Jag har ingen lust alls att blogga men bilder kommer sen. Ha det bra!


Bild från sälen <3

Pricktavla idag?

Heeej, Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag känner att jag inte är taggad på att blogga längre. Men idag efter skolan så åkte jag och sarah och solade, sen blev vi hämtade av min syster som skjutsade oss till kören.
Jag måste bara säga att jag kände mig som värsta offret idag .. blödde näsblod pga att jag fick en boll rakt i ansiktet av marcus och sen så fick jag ägg på mig för att OLLE äggade madde som stog breve mig.. jättemysigt!
Nu så måste jag verkligen börja packa, imorgon åker jag till romme tills på fredag kväll. Kommer alltså hem på fredag kväll om ni inte förstog, haha. Jag är jättetrött, ska inte bara sitta och ordbajsa nu. Puss!




Desperate Housewives

Ikväll så har jag suttit framför tv:n eftersom att det inte gick att fixa klart med min nya sänggavel.. de saknades skruvar, hatar ikea saker säger jag bara!
Har suttit och kollade på DH och halv sovit, är så sjukt trött nu för tiden. Jättejobbigt!
Imorgon så ska jag och sarah åka och sola lite, sen ska vi hem och sjunga och sen så måste man hem och packa inför nästa Romme resa med sång tjejorna ;)
Nu måste jag lägga mig och läsa igenom mitt tal ett antal gånger..





New In My Room!



Håller på att fixa mitt rum nu, bloggar om ett tag igen.


23.05

Ikväll så har jag varit duktig och skrivit klart mitt tal. Jag känner mig faktiskt nöjd med det nu, har inte kollat hur långt det är men det är en annan sak. Jag har fått lite hjälp av en kompis, jättesnällt evvi! :)
Just nu så sitter jag och pratar i telefonen med älskling, vi pratar om lite allt möjligt om ni ville veta haha.
Jag och mamma var i upplands-väsby och hämtade en säng gavel till mig som jag ska få eftersom att jag inte vill ha mina höga längre, kan ta bilder sen och visa före och efter bilder om jag kommer ihåg.




Baaadminton!



Hallojj,
Jag var jättetrött hela dagen idag i skolan men jag överlevde den iaf. Efter skolan kl. 15.00 så gick jag med sarah, marcus och crille och spelade badminton. Det var riktigt kul men min arm dog ett antal gånger, var riktigt jobbigt!
Nu så har jag kommit hem, ätit lite "mellis" och nu så är de baaara att börja med talet jag ska göra. Har ni några förslag om vad man kan skriva i ett tal som ska vara till ett dop?  Jag ska vara gudmor åt lilla barnet, jag är öppen för allaa förslag!






Out From Under

Godkväll, nu har jag kommit hem för första gången denhär helgen. Ganska skönt faktiskt!
Jag kom precis hem från crille där jag var ett tag. Det var riktigt mysigt! Hade saknat honom <3
Nu så ska jag ta nånting att äta tror jag, är riktigt sugen på apelsin eller mandarin. Måste ta en dusch också känner jag .. jobbigt det blev. Men vi hörs! Kram!




Update

Halloj, Gårdagen i romme var kul även fast snön va sjuukt tung så att det var jobbigt att åka bräda. Alla var jättetrötta hela dagen för att vi sov ungefär 4 timmar innan vi skulle åka 7 timmars skidåkning.. inte lyckat!
Vi åt lunch på hamburgeriet och sådär, sarah och jag tog en isglass, Twister!! :D
Pappa hämtade oss när vi kom till city terminalen igen med bussen. Vi åkte hem till sarah, duschade och sådär och sen så kom Marcus och Jesper hit. Vi åt middag, efterrätt och sen så kollade vi på en film.
Alla satt typ och halvsov framför filmen, vi somnade mellan 1 och 2 tror jag. Vi vaknade vid 12 imorse och nu så sitter vi och väntar på att jespers mamma ska komma så att jag ska gå till crille och sarah ska vara hemma.
Vi hörs senare ikväll, kommer antagligen bli en tidig kväll ikväll eftersom jag behöver ta igen en hel del sömn.
oj, nu blev de ett långt inlägg här, haha. Kram!





Nu kör vi!

Nu är vi uppe och har fixat oss, vi sov typ 3 ½ timme inatt, skönt! Vi ska åka om typ 20 min, så nu ska vi fixa de sista. Kram!




Tjockisar!

Crille kom till mig vid 4 och var hos mig till ungefär 6 då han gick till sin innebandyträning. När han hade gått så packade jag ihop saker och sådär som jag skulle ha med mig till Romme. Familjen åt middag tillsammans, de blev tacos idag som det oftast blir på fredagskvällarna. Efter de så skjutsade mamma mig till Sarah, lämnade alla skidor och sådär hos henne och sen åkte vi till Ica. Vi köpte Ben&Jerrys och hårda, långa, röda, kladdiga, :D Alltså om man ska vara exakt, godis för 105 kr! Usch va äckligt egentligen..
Sen dess så har vi packat i ordning allting, kollat på en film, ätit upp glassen och smsat med folk.
Nu så MÅSTE vi gå och sova, ska upp klockan 4 ... känns inte direkt så underbart. Men det kommer bli underbart att åka skidor/bräda imorgon tillsammans med underbara vänner!
Men vi hörs efter jag har haft en heldag i romme imorgon, Godnatt och ha en bra lördag ! :)





Ballongpinne ..

Trippen till stan med klassen är nu avklarad. Museumet var ganska ointressant om man säger så. Efter det så gick vi och på donkeen, alla var typ döhungriga så de va gott med mat då.
Efter vi åt så gick jag och molly till pressbyrån och köpte varm choklad som jag som vanligt brände mig på..
På tåget hem så satt Marcus och slog mig med en ballongpinne från donken.. va inte så trevligt faktiskt, haha.
Vi kom hem vid kvart över 1, nu så väntar jag på att älskling ska komma. Jag måste även packa lite inför resan till Romme imorgon!! :D












Jag minns varje stund



Nu har jag bara suttit och slöat här, nu tänkte jag dra mig mot sängen så man får liite sömn inatt iaf.
Ni får ha en bra morgondag så hörs vi imorgon när jag kommit hem från stan och besöket på museumet! :)
Godnatt!


Memories Never Die ♥

Ridningen idag gick sämst .. kanske för att jag inte hade något direkt energi, har ju som sagt varit sjuk och är inte riktigt helt frisk heller. Nu så har jag duschat, pratat i telefon med sarah ett tag som kommer ringa snart igen, haha. Ikväll så ska jag inte göra så mycket mer känner jag. Imorgon så ska klassen till storstaden, riksmuseét. Vi ska kolla på någon miljöutställning tror jag det var? Så där får jag en mysig sovmorgon. Ska ta 09.15 tåget, så ca 1 timme till får jag sooova (: Härligt!


Minnen!! ♥



True..






Teater

Nu är jag hemma från en skön skoldag, vi såg på en teater om drogmissbruk/akolism. Den var verkligen superbra, först grät jag för att jag skrattade, sen så grät jag för att det var så sorgligt. Allting var baserat på en sann historia från 1993/93 tyckte jag dom sa. Verkligen värd att se!!
Nu så ska jag ta någonting och äta och ta det lugnt här hemma. Har ingenting att göra, så .. får väl hitta på nåt.
Ikväll så ska jag iaf till stallet och rida :)




Hälsoarbete

Jag har inte gjort ett piss på mitt tal idag .. bra jobbat! Men jag har däremot varit duktig och börjat på mitt idrottsarbete. Jag har börjat men att skriva om hur min kost är idag, lite kul att skriva de faktis, haha. De låter inte så kul men jag tycker det.
Imorgon så hade jag tänkt att gå till skolan, så nu ska jag ta och ta fram engelska böcker och göra engelska läxan till imorgon som jag hoppas på att vi inte kommer hinna göra. Vi ska åka på en teater imorgon alla 9or, hoppas på att den är liiite intressant iaf !




Är våren äntligen påväg?







Tog lite kort utanför nyss, riktigt mysigt! ♥



Någon som är bra på att skriva tal?

Godmorgon folket, Jag vaknade upp täppt och frusen i min säng för ca 30 min sen. Nu har jag mosat i mig en macka och sitter här och pratar med Marcus som också är hemma idag.
Idag så tänkte jag ta tag i mitt tal vi håller på att skriva på svenskan som jag inte ens har börjat med men jag kan trösta mig med att jag är inte den ända som inte har börjat, haha.
För övrigt så måste jag gå till skolan imorgon om jag inte blir jättemycket sämre, måste få hjälp i skolan med mitt tal. Sista lektionen med de imorgon tror jag ..



 

Tvtittar kväll

Ikväll så har jag legat i soffan och försökt att få mig själv att må bättre men .. jag kan fortfarande inte andas genom näsan och mitt huvud är snurrigt och tungt. Jag har kollat på Dating in the dark, Desperate Housewives och sen Cougar Town. Första gången jag kollade på alla dom programmen, ska nog börja kolla på dom när jag har tid :) Riktigt bra allihopa faktiskt.
Imorgon så blir det ingen skola för min del, ska vara hemma och bli frisk istället för att vara ute hela dagen med arbetslaget. Vi har friluftsdag .. så nu slipper man den! Fast tror inte att jag får det sååå mycket roligare hemma men vi får väl se. 


Sarahs och mitt förråd av "hårda, långa, röda" när vi skulle åka till hassela på sportlovet!

 


Le Smilja

Nu så har jag kollat på ännu en film, 21. Har sett den förut men den är fortfarande lika bra.
Nu tänkte så jag lägga mig och läsa lite, familjen har åkt på middag till mormor men jag orkar inte sitta och vara social när jag mår som jag mår.



16-åriga Smilja bor i en by i Bosnien, där folk i årtal levt i fred med varandra. Det har inte spelat någon roll om man varit muslim, kroat eller serb. Men kriget rycker närmare och allting ändras. Smiljas bror går med i den muslimska milisen, hennes mamma blir avskedad och förhållandet till Smiljas serbiska väninna spricker. Smilja förälskar sig i flyktingen Marko som bär på en hemlighet som har med kriget att göra.

En verklighetsnära skildring av livets villkor i krigets Bosnien.



14.26

Imorse gick jag till skolan, mådde inte så bra om man säger så. Hade nationella i engelska, gick hem efter de och la mig på soffan och kollade på film. Nu är jag ännu mer snorig eftersom jag kollade på en sorglig film så de kom tårar.. typiskt mig! Raise Your Vocie! <3
Idag är huvudvärken bättre men fick en förkyldning istället, fast har nog hellre förkyldning än huvudvärk.
Nu så ska jag ta och ta en piggelin och lägga mig i soffan igen, måste hitta någon mer bra film.




Sjuk?

Idag gick jag hem från skolan, mår inte bra. Har feber och huvudvärk .. inte kul ! Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på film eller nått, ikväll ska jag på en clinic i stallet, hoppas att jag mår bättre då.
Kram!♥


Vill bara bort från allt, ♥


Update;

Hejj, Jag har inte bloggat på hela dagen för att jag inte har haft nånting att säga.. har varit hos älskling hela dagen idag också. Kom hem vid halv 8 ikväll, sen dess så har jag bara suttit och slöat framför tv;n och ätit glass, banan och chokladsås, jättegott!
Sången idag gick inte speciellt bra.. kändes inte som om det kom fram ljud när jag sjöng, haha.
Nu så sitter jag i soffan och myser lite med filt och sådär, finns ingenting kul att titta på förrän vid 11. Då kommer Ghost Hunters, jätteintressant faktiskt.
Imorgon så är det måndag igen.. ny skolvecka som kommer avslutas underbart! Ska ju åka till Romme med tre kompisar! :D Kommer få det underbart. Kram! ♥



 

Min bästaste! ♥

Hejj, Min dag har till stor del tillbringats tillsammans med min bästaste. Han kom hem till mig vid halv 3, då hade jag städat klart, duschat och fixat mig. Vi va hos mig ett tag, fick skjuts hem till honom vid halv 6. Vi har ätit jättegod middag, pratat och tittat på film tillsammans med lite annat folk som är här hos honom. Jag "kollade" på filmen pga att jag inte fattade ett piss av filmen, haha. Nu så sitter dom och spelar Fifa så då satte jag mig här ett tag och passade på att blogga.
Imorgon vid 2 så ska jag sjunga på ett öppet hus, är inte taggad alls men vi får väl se hur det går helt enkelt ..
Vi hörs, Puss! ♥






13 mars 2010

Godmorgon folket, Vaknade för ca 30 min sen. Skönt att få sova ut idag, skönt att det är fint väder och skönt att jag har en plan för dagen.
Först nu så ska jag äta lite frukost/lunch, får se vad det blir. Sen efter det så ska jag ta tag i mina kläder och tvätta dom, dammsuga och sådära i rummet. När jag är klar med det så ska jag duscha, fixa mig och sen vandra till älskling som jag inte har träffat på länge känns det som, även fast det var i ... torsdags !
Nej, nu måste ja börja om jag ska hinna nånting idag. Puss! ♥


Jag och Molly i somras! <3


Centralskolan!


Ta tid att titta på den! Så sjuuukt kul ! :D


Ikväll så har jag varit med Sarah, Molly, Ida och Jesper. Vi gjorde typ ingenting förutom att kolla på centralskolan och prata. Dom gick allihopa för några timmar sen, kommer inte ihåg va klockan var, haha.
Sen dess så har ja suttit och tjockat mig med Marabou och pratat med Älskling i telefon ett tag.
Nu är jag underbart trött så ska ta och borsta tänderna, lägga mig och sen smsa tills jag somnar.
Ha en fortsatt bra kväll allihopa! ♥♥


20.01

Hejj, Idag efter skolan så gick jag, Sarah och Ida till Faruk och åt lite pommes och chicken bits. Sen åkte vi till Kista och där köpte jag en present till min lillebror och Sarah köpte en foundation, samma som jag har.
Efter det så åkte vi till Ida och åt middag, Tacos. Jättegott! Sen gick vi till Rasten en snabbis för att gratta henke som fyllde år. Sen nu gick vi till mig och nu väntar vi på att Jesper ska komma hit så vi kan kolla på film. Får se vilken film det blir. Kram! ♥




Bella&Tyra Show

Nu så har jag suttit och tittat på Bella & Tyra Show, det var jättekul att titta på när det inte hackade.. antar att det inte bara var för mig som det hackade. Synd!
Nu så ska jag ta och göra lite popcorn och sen så ska jag boka rommeresan som de andra redan har gjort. Alltid jag som är långsam, hihi.

Någon som vet om programmet är varje dag eller bara på torsdagar?




20.10

Nu har jag kommit hem från stallet, ätit och nu väntar jag på att syster ska bli klar i duschen så därför passade jag på att blogga här. Ikväll så ska vi boka biljetter till Romme, blev ingenting igår pga av några anledningar.
Men ikväll SKA vi boka! :)
Imorgon är det fredag igen, då ska jag åka med Sarah och Ida till Kista, köpa present till min lillebror som fyller år nästa helg när jag ska åka skidor och så ska Sarah köpa smink. Vet inte om Ida ska köpa nånting, det får vi väl se!
Vad ska ni göra i helgen? Några planer? :)




S ♥ I ♥ E ♥

Hej, Imorse han man sovmorgon och självklart så försov jag mig. Bra jobbat! Men jag hann i tid till engelskan iaf. Har varit allmänt seg idag, kanske för att jag fick stressa som jag vet inte vad i morse..
Sista lektionen var den bästa på hela dagen, hade jättekul.
Har ätit lite och nu så sitter jag och gör i princip naaada. Ikväll så blir det ridning som vanligt, hoppas på att det går bra! Hörs!





Välkommen hem Ida!

Har varit på samtal i skolan med mamma, mentorerna sa ingenting speciellt kul .. bara de gamla vanliga; Det går bra för dig i skolan och du jobbar som du ska.
Efter skolan, alltså innan samtalet så fick jag träffa Idaaa!!! Hon har äntligen kommit hem från Florida! Har saknat henne massvis ! Fick ett jättefint armband av henne, ska visa er det senare.
Nu så ska jag äta och sen gå och sjunga. Vi hörs!


Nu är vi hela igen! <3


Think of you!



Den här låten får mig bara att tänka på en sak, haha. Älskar dig ! ♥


Tickets

Träningen idag gick jättebra även fast det var sjukt jobbigt ! När jag kom hem vid 20.15 så hoppade jag in i duschen på en gång och sen så har jag suttit vid tv:n ett tag med mamma.
Nu väntar jag på att Sarah ska säga till så ska vi boka biljetter till Romme.
Ikväll tänker jag lägga mig tidigare mot vad jag brukar, har varit sjukt trött hela dagen.
Godnatt! ♥




Allergisk?

Hallåj !
Imorse när jag vaknade så hade jag utslag på händerna som kliade massor.. så idag efter skolan gick jag till vårdcentralen och fick en salva mot det. Hon trodde att det var en allergisk reaktion.. undra vad det kan vara.
Men nu har jag iaf en salva så nu kliar det inte längre.
Nu sitter jag och pratar med Sarah i telefonen, vi pratar om när vi och två till ska åka till Romme den 20 mars. Det kommer bli såååå kul !!
Ikväll så blir det träning med Sarah, härliigt!


100308



Ikväll så har jag tränat 30 min på crosstrainern, pratat med Sarah i 30 min i telefon och sen har jag ätit mandariner, macka och druckit oboy. En såndär mysig hemmakväll alldeles för sig själv.
Nu så funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa, skulle vara riktigt skönt faktiskt.
Imorgon så är det tisdag, veckans segaste dag om man säger så .. inte taggad alls !





17.10

Skolan idag gick seeeegt men de va kul att träffa folket igen. Nu är jag med crille som för tillfället inte är här, han är ute och spelar fotboll på altanen med min lillebror, haha. Men de gör ingenting för att han tycker att det är så tråkigt när jag bloggar så, de passar perfekt! ;)
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, vi får se.




Fågelturken



Hahahaha, bara jag och Sarah som förstår med ni andra kan ju också få lyssna! Lite smårolig låt :)
Nu ska jag lägga mig i sängen.. är sjukt trött! Godnatt !



Where The Story Ends

Herreguu vad jag är trött ! Träningen gick jättebra men det kändes som om jag inte hade tränat på 1 år, hah. Var riktigt jobbigt men kul ! När jag kom hem vid halv 8 så åt jag lite och sen tog jag en välbehövlig dusch. Nu blev jag sjukt sugen på glass.. får se om jag tänker äta det eller inte haha.
Sarah och jag var hos Crille ett tag innan vi gick hem till henne för att åka till träningen, vi kollade i fotbolls tidningar efter snygga killar (läs; cristiano) och i gamla skolkataloger. Fy vad man såg ut förut, undra hur man tänkte egentligen ...
Nu ska jag fortsätta prata med min bästaste, Kram! ♥


Sooommaaar !!




100307

Hejj, Sista dagen man fick sova ut.. imorgon är det dags för skola igen, *suck*
Nu sitter jag och Sarah halvt nyvakna här och sjunger, låter väldigt vackert känner jag, haha.
Idag så ska jag träffa crille på dagen och sen ikväll ska jag och Sarah iväg och träna. De va ett tag sen nu .. får se hur det går med våran braiga kondis x)
Nu ska vi äta nånting snart, vi hörs!




00.13

Nu sitter jag hemma hos Sarah ikväll igen. Vi hittade Sarahs skor i stan, vi hade en trevlig kväll ute med en massa folk och kommer sova tillsammans ännu en kväll, haha. Jag har sovit själv 1 natt på hela lovet, känns ganska bra faktiskt! :)
Nu så ligger sarah i sängen och läser mina sms och jag sitter här och lyssnar på en ny favoritlåt, Owl City - Vanilla Twiligt! <3
Snart ska vi sätta på en film, Flight 93. Jättebra film som jag har sett men inte Sarah.
Ni får ha en fortsatt bra kväll om ni nu läser det här ikväll, annars får ni ha det trevligt iaf !





Hang-over!

Godmorgon folket ute i världen, hah. Jag och Sarah hade väldigt mycket med kul igår, vi var hos Jesper och hade skitkul! Vi blev flummiga och skrattade en hel del.
Vi somnade vid 2 och ställde klockan på halv 1 eftersom vi vill hinna till stan idag innan de blir mörkt, haha.
Vi ska alltså in till stan idag i det härliga vädret och leta efter sarahs skor som hon har förälskat sig i som jag en vacker dag kommer sno, hihi.
Nu ska vi duscha håret genom en hang-over över badkaret, haha.




21.21

Hejj, Nu sitter ja hos Sarah, jag åt middag innan jag tog bussen hit. Mamma hade köpt kycklingsallad till mig (a) jättegott!
Nu så ska vi ut ett tag, vi får se hur länge vi är ute. Ska iaf övernatta här hos Sarah och imorn ska vi en tripp till stan och köpa hennes skor som hon har velat köpa en månad snart, haha.
Får se vad vi gör resten av dagen. Kram!






Ciao!

Nu har jag städat klart, fixat mig och är redo för att gå till älskling. Ska vara med honom ett tag, får se vad som händer sen. Hoppas att ni får en lika bra fredag som jag, Puss!





Welcome to the club!

Godmorgon, okej.. Godmiddag snarare. Vaknade vid 1 idag, sov alltså hela 13 timmar. Det behövdes efter allting som hänt och jag gjort.
Nu har jag ätit frukost och sitter här i myskläder och ser verkligen huuur mycket mitt rum måste städas så ska ta tag i det idag. Vet inte hur mina planer blir senare idag, antigen så ska jag träffa Sarah eller så ska jag träffa den bästaste :) Kommer bli bra hur det än blir.
Nu ska jag sätta igång, hörs senare!




Vanilla Twilight






I Think Of You Tonight

Hemma från stallet, det gick sjukt bra idag! Sprutan jag tog idag överlevde jag också, Sarah var ju med som moraliskt stöd ;)
Nu så ska jag ta någonting att äta och sen ska jag .. jag vet inte. Får se vad jag orkar göra, har inte speciellt mycket energi om man säger så.


Sarah och jag i liften


100304

Hejj, Jag övernattade hos älskling från igår till idag, that's the reason why jag inte har bloggat.
Jag mötte Sarah vid 1, vi gick till Farok och åt lunch, jättelänge sen man åt där!
Nu ska vi vara här ett tag och sen vid halv 4 ska jag gå till vårdcentralen för att ta min sista Twinrix spruta.
Efter det ska jag gå till Sarah med Sarah och sen ska bussen hem lagom till jag ska åka till stallet.
Puss! ♥


Sarah i backen ;)



Home sweet home!

Hallåj allihopa. I'm back efter en jättemysig resa tillsammans med Sarah. Vi har åkt massvis med skidor/bräda och skrattat en hel del. Kom hem idag vid halv 5, nu sitter jag och väntar på älskling. Har saknat honom massor!
Jag har lite bilder som jag kommer lägga in i inlägg efter hand, kommer nog inte göra en bildbomb.





RSS 2.0